Tuesday , November 12 2019
Home / sweden / Torontos Matthews vill ha Nylander tillbaka – Sport – Corren.se

Torontos Matthews vill ha Nylander tillbaka – Sport – Corren.seMatthews, som miss de senaste 14 matcherna pundo av en axelskada, gjorde två mål och en assist när hans Toronto besegrade San Jose i NHL-ishockeyn under natten mot torsdagen, svensk tid.

Före matchen pratade Matthews om svenske lagamamenen William Nylander.

Han är en stor del av det här laget. Klockan tickar. Förhoppningsvis löser det sig sheromone alla uppenbarligen honom ha ha. Och vi spelare vet att Willy vill vara här också, säger Matthews till nhl.com.

William Nylander och Toronto har fram på lördagskvällen på sig att komma överens om svenskens kontrakt. Nylanders rookiekontrakt gick efter förra säsongen, och parterna har ht svårt att komma överens om ett nytt avtal. Om man inte kommit överens före with 1 december får Nylander inte spela i NHL den här säsongen.

I mtt med med San Jose, som slutade 5-3 till kanadensarna, gjorde Torontos John Tavares två mål, Patrick Marleau ett mål och Mitchell Marner tre assist (nummer 28, 29 och 30 för säsongen). Andreas Johnsson i Toronto noteras för två assists.

För San Jose satte Melker Karlsson sitt andra mål för säsongen.

Toronto for vunnit tre matcher i rad och total total av tretton senaste spelade.


Source link