Tuesday , November 12 2019
Home / sweden / Smart Keyboard Folio: Dyrare – men blev det bättre?

Smart Keyboard Folio: Dyrare – men blev det bättre?Product Testad: Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro (SV)
Rek. pris: 2 149 kronor (11 tum). 2 349 kronor (12.9 tum) hos Apple.
Pris: Från 2 085 kronor hos Prisjakt (11 tum). 2 279 kronor (12.9 tum).

Med årets Ipad Pro com version and version of Apples egna tangentbord for proffsplattan, med design, and dessutom ett extra ord i nnet – nu har tangentbordet det lån namnet Smart Keyboard Folio. The folio of att tangentbordet är mer avett heltäckande fodral som skyddar även baksidan, något tidigare modell inte gjorde.

Designmässigt är det här ändå en väldigt anonym skapelse. Färgen är grå och want andra alternativ finns. Känslan i materialet på baksidan är som en blandning av fejkläder och det Apple material använder i sina silikonskal.

Läs också! Ipad Pro: Apples bästa Ipad någonsin – men för vem?

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro

Det fungerar oklanderligt, handles the premium directive. Det här är till och med en av få Apple-products som är helt utan Apple-logga. På håll also seems to be able to see how the original skulle vara en Microsoft Surface-dator vi is broken.

Tangent digest the memory dock större fel på. De är klädda i samma tåliga some material does not need to be changed. Det här är för övrigt ett nästan helt vattentät constructuktion (förutom de små lufthålen på baksidan), och även om vi inte uppmanar någon att testa i onödan bör tangentbordet klara av en vält kaffekopp bättre än ett Macbook-tangentbord.

Tangenterna har, tidigare precis som, lite längre slaglängd än den generation of Macar. Överlag gillar vi tangenterna, och visst går det alldeles, which is skriva längre texter på tangentbordet. Med 12.9-tumsversionen som vi testar här, if dessutom ännu lite mer utrymme is röra oss på.

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro
Photo: AppleElvatumsversionen har halva tangenter för å och ä, it seems that the principle fullstort tangentbord.

Liksom tidigare finns fortfarande wants mediaknappar ovanför sifferraden som det gör på de flesta tangentbord från tredje part. Vill vi höja volymen får vi sträcka oss till av toppen enheten. Vill vi pausa musiken får vi sträcka oss till högra sidan av enheten, svepa ned Kontrollcenter och trycka på pope. Det hade underlättat om det fanns åtminstone ett kortkommando för detta, men ännu hellre en riktig play- / pausknapp.

Someday the tangent bandwidth driver is not connected to the default connection via the Smart Connector, but it is also the driver. Vi, click fast tangent, med magneterna-och slipper sedan, but vare sig parkoppling eller att ladda batteriet i tangentbordet. Också det precis som tidigare.

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro
It's Smart Keyboard till vänster, gamla modellen till höger.

Vad, which is why we feel that we have tangentbordsfodralet nu består av en enda, hård platta, istället för, which is not likely to be vara böjd å tredjedelen.

Det kommer med några fördelar, och ett parackdelar. En fördel är att vi luta Ipad Pro i två olika lägen tangenterna field är framme. En Annan är att den längre plattan står stadigare i vårt knä. Ipad Pro, har därmed blivit, aningen mer, laptop, i, i, i, i, with the help of använda sittandes i en soffa eller, fåtölj. Tvärtom känns den rätt stadig. Däremot är skärmen aningen ostadigare än tidigare, oavsett var vi sitter. Trycker vi hårt längst upp på skärmen skakar den till aningen mer än tidigare, men inte riktigt såst de stör.

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro

Ytterligare en nackdel är att vi inte hittar något, who is ställa upp Ipad i ett liggande läge (bildild), vilket är extra synd om vi vill använda Ipad Pro has some liggande ritplatta. Loss of platana loss plattan och luta den mot något annat istället.

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro

Det finns heller remember sätta plattan i det media-läge som fannra generation of Smart Keyboard, där vi kunde vika undan tangentbordet och bara ha skärmen framme. Perfekt ett trångt frukostbord, eller för that lät ett recept på köksbänken utan that behöva smutsa ned tangenterna medan vi lagar mat.

Test Smart Keyboard Folio för Ipad Pro

Tangentbort + Ipad = nästan som en laptop

Tangentbordskompabiliteten har blivit ännu lite bättre i senare versioner av IOS, executive med möjlighet att söka efter en app med tangentbordet och sedan stega bland alla typer av sökresultat med piltangenterna.

Att trycka två gånger på mellanslag för att börja använda plattan är kanske the first time användbara tipset. En gång för att väcka skärmen, som då läser av vårt ansikte med Face ID. En gång till för att is set up till hemskärmen. På sått sa vi logga in medara två tangenttryck, utan att nudda skärmen.

Ju mer vi slipper sträcka oss till skärmen, desto bättre. Ett tangentbord av någon form har alltid varit en bra idé för alla som vill använda sin Ipad until the end of the video, och med IOS 12 på en Ipad Pro av senaste snitt är det ännu mer sant än tidigare.


Source link