Friday , April 10 2020
Home / sweden / Influencern Alexandra Nilsson ställer in reklamresa till Kina

Influencern Alexandra Nilsson ställer in reklamresa till KinaStorbloggaren Alexandra Nilsson, 28, hade planerat att åka med på en pr-resa till Kina nästa vecka – men nu influencern valt att ställa in sin resa till landet.

I ett inlägg på sin blogg förklarar hon beslutet bakom den inställda resan.

"Jag nämnde ju lite kort tidigare att jag skulle iväg till Kina. Det var planerat nu nästa vecka. Men jag har valt att inté åka med pga flera anledningar. Den största anledningen är ju såklart det som har uppmärksammat just nu dom senaste dagarna i Media. Det har kommit fram att det har satts flera tusentals muslimer i arbetsläger där dom torteras. Detta är fruktansvärt och jag right inte åka ditt med gott samvete ”, Alexandra Nilsson's skriver i blogginlägget.

LÄS MER: Galna beloppet – sä mycket lägger Alexandra Nilsson på utseendet

Alexandra Nilsson förklarar att hennes sena beslut inte var populärt med de som arrangerat resan, men att hon kände att hon inte kunde åka dit och göra reklam för Kina.

"Jag, I personally intend to detect som händer just nu, så jag var tvungen att dra mig ut i sista sekund. Även om det betyder att vissa blev sura på mig, jag klarar inte av att åka dit. Jag har dock fått höra att andra influensers nu ska åka, och det tycker jag är fruktansvärt. Det är inte värt coloring !! Jag hoppas innerligt att dom ångrar sig och right dra sig ut även om det är så tätt inpå ", sk iver bloggen.

"Ställde in så fort jag blev insatt"

I ett meddelande berättar influencern att hon fått mycket bra response från sina läsare för att hon vågar ta ställning.

"Ställde in så fort jag blev insatt i situationen. Tror det är viktigt att man är påläst och blir en omvärldsbevakare mer än man kanske varit tidigare. Med åldern och erfarenhet lär man sig när det är viktigt att ta ställning interne för att man tänker på sitt "varumärke" utan även som person med värderingar ", hon honors.

Men profiled beslut har inte ställt in resan – i stället har hon nu ersatts av andra personer.

"Jag har hört att andra Influencers har tagit min plats och det gör mig ledsen och besviken", hon till Expressen skriver.

LÄS MER: Alexandra Nilssons oro: "Jag riskerar mitt liv"

Här berättar Alexandra Nilsson om framgångarna:


Source link