Sunday , March 29 2020
Home / sweden / Dubbelmord i Arlöv: Grazyna och Kjell mördades i sitt hem

Dubbelmord i Arlöv: Grazyna och Kjell mördades i sitt hemNågon ringde på dörren – polisen söker person som sågs i närheten

avOskar Forsberg

Grazyna, 79, och Kjell, 74, hittades mördade i sitt hem i Arlöv av hemtjänsten.

Mordet inträffade mellan två hemtjänstbesök och vid det första besöket ringde det på dörren – men när Grazyna öppnade var det ingen där.

När hemtjänsten lämnade såg man en okänd person.

Polisen vädjar nu, via TV3: s Efterlyst, till allmänheten om hjälp med att hitta personen.

Polisen arbetar för fullt med dubbelmordet som inträffade i skånska Arlöv den 6 october.

Det var vid 14-tiden på eftermiddagen som Grazyna, 79, och Kjell, 74, hittades mördade. Det var hemtjänstens personal som gjorde det makabra fyndet.

Vem ringde på dörren?

Hemtjänsten hade varit på besök hos paret en gång tidigare under dagen och vid detta första besök hände något oväntat. Polisen berättar för TV3: s Efterlyst att det under besöket ringde på dörren.

Enligt hemtjänsten öppnade Grazyna dörren, men ingen var där.

Photo: Efterlyst

Grazyna, 79, och Kjell, 74, hittades mördade i sitt hem i Arlöv av hemtjänsten.

När personalen sedan lämnade ska de ha uppmärksammat en person som uppehöll sig i närheten av lägenheten. Polisen vill nu ha hjälp med att hitta den okände personen.

– Vi är intresserade av that komma i contact med en person som ungefär vid 10.40 ska ha mött två kvinnliga hemtjänstpersonal i närheten av entrén till fastigheten. Personen är inte misstänkt, men vi vill veta vem den här personen är, säger polisens mordutredare Stefan Svensson i Efterlyst.

Omfattande polisutredning

Motivet till dubbelmordet är fortfarande okänt. När paret hittades var flera lådor utdragna, men polisen är inte klara över om det handlat om en stöld eller om att någon försökt få det att se som som stöld.

Polisen arbetar för fullt med att kartlägga det mördade paret. Criminal den tekniska utredningen pågår alltjämt och brottsplatsen är fortfarande avspärrad.

Man har hållit över hundra förhör.

Mordgåta

Enligt vad Efterlyst erfar finns det emellertid remember i pågående mordutredningen som sticker to och som skulle do not bet som som ett möjligt motiv.

Man beskriver ärendet som en gåta.

– Hon tyckte om att sola och lyssna on music och han skötte om trädgården vilket var hans stora hobby. De levde ett väldigt stillsamt liv, de levde för varandra. Det var ljuvliga människor, säger en tidigare granne till Grazyna och Kjell till Efterlyst.

Grannen inte förstå vad som right ligga dubbelmordet.

– Det är ofattbart, säger hon.


Source link