Thursday , November 14 2019
Home / sweden / Bonde söker fru-Erik sparkade ut cameramanamet – efter misslyckade dejten

Bonde söker fru-Erik sparkade ut cameramanamet – efter misslyckade dejtenSöker bonde fru är ett program som vanligtvis är fyllt till bredden av pussar, kramar, mysiga promenader och kärleksgnistor.

Men under gårdagens avsnitt blev det andra bullar. Dejten mellan Erik och Caroline resulterade i ett tjats då Caroline frågade Erik om han inte skulle kunna tänka sig att träffa en tjej som inte gillar att vara ute i naturen.

Erik säger dårakt ut att han inte skulle kunna tänka sig en tjej som gillar naturen och som "coals ska sitta och glo i köket". Detta skapade såklart dålig stämning och tjafset slutade med att Caroline grät.

Erik i Bonde söker fru
"Tjejer som inte gillar att vara ute i naturen är ingenting för mig". Bildkälla: TV4Play
Bonde söker fru
När Caroline said om hur hon upplever dejten börjar hon att gråta. Bildkälla: TV4Play

Många tittare har ifrågasatt vad det egentligen var som hände, detects that the focus is on Erik efteråt valde att köra ut kamerateamet.

– Det var väl självklart lite stelt. Men vig en stund och snackade på kvällen, utan filmteam, berättade han i en intervju med Expressen.

– Man blir väldigt besviken när något absolut blues som man tänkt sig. Då blir man rätt frustrerad, och för mig tar det lite not att smälta sånt. Till system bad jag helt enkelt filmteamet att åka hem. Jag tyckte att de hade förbrukat sin tid o jag kände att jag ville snacka med Caroline på ett mer avslappnat sätt, säger han.

Sagt och gjort så drog kamerateamet sin kos.

– Det var kanske inte de hade förväntat sig – jag tror inte att de har varit med om så mån gånger. Jag, the checklist is on track, but it's not a problem, but it's not enough to do it. Då visade de mig resp och åkte hem, säger Erik.

Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att vilja spy rakt ut


Source link