Sunday , March 29 2020
Home / slovenia / Zlata Slovenca Dončić in Dragić navduševala #video

Zlata Slovenca Dončić in Dragić navduševala #videoKlub slovenskih košarkarjev v ligi NBA Dallas Mavericks, Miami Heat in Denver Nuggets so bili na zadnji pripravljalni tekpe uspešni. Luka Dončić se je ob prepričljivi zmagi nad Oklahomo spogledoval celo s trojnim dvojčkom, Goran Dragić je bil prav tako učinkovit ob visoki zmagi nad Atlanto, Vlatku Čančarju pa se ni uspelo vpisati strelce med.

The Dallas Mavericks Prive naveza Luka DončićPorzingis Kristaps že uspešno deluje. Na ponedeljkovi tekmi proti Oklahomi sta when ključni figuri, da so Telički prišli do zmage s 107: 70.

V 27 minutah igre, kolikor jih je slovenski košarkar prebil na parketu, so naredili razliko 21 točk. Odlično statistiko pa je imel tudi Dončić, ki se je pohvalil z 19 točkami (met iz igre 4/10, prosti meti 9/11), 10 skoki in 7 accessories. Le tri assist so you torej zmanjkale, da bi prišel do trojnega dvojčka (v treh košarkarskih prvinah bi imel dvomestno število).

"Rad bi bil vodja. Lani sem v imel v Dirku Nowitzkemu pravšnjega vzornika. V Real Madridu sem bil najmlajši in sem želel biti vodja, Enako je tu," je po tek razlagal Luka.

Vrhunci igre Luka Dončića

Porzingis je bil s 17 točkami drugi strelec Dallasa, zbral pa je še 13 skokov.

"Ima neverjeten občutek za igro in sposobnost, da žogo poda ravno v pravem trenutku. Porzingis pa je neverjeten s svojo višino in sposobnostjo zabijanja," je po koncu tekener trener. Rick Carlisle hvalil slovensko-latvijsko navezo.

Visoke zmage se je veselil tudi Goran Dragić s soigralci pri Miami Heat. Atlanta je padla s kar 87: 120. Kapetan zlate slovenske reprezentance je navduševal z iznajdljivimi asistencami, prav tako pa je polnil koš tekmeca.

Pred sezono so se navijači Miamija spraševali, kdo bo začenjal tekme kot organizator igre. Dragić ali Justise Winslow? Za zdaj je videti, da gre trend v pried slednjemu, saj je začel prav vse pripravljalne obračune.

Vrhunci igre Gorana Dragića

Gogi je tudi tokrat prišel v igro s klopi in v 21 min v v statistic risk 12 točk (3/6 met iz igre, 3/3 prosti meti), pet assistant in dva skoka.

The activity is so bili prav tako košarkarji Denver Nuggets, ki so bili boljši od Phoenix Suns. Mladi Slovenec Vlatko Čančar je dobil pet minut priložnosti za igro, v tem času pa je enkrat neuspešno vrgel na koš.
Luka DončićSportalKljub 27 točkam in izjemnim trojkam Dončića nov poraz Dallasa #video
commentji:

7delitve:
5
Source link