Za Slovenijo bo igral Argentinec slovenskih korenin #video[ad_1]

Kot že vsako leto, so you can letos na zaključni prireditvi zbrali nekateri najboljši teniški igralci. Med njimi tudi trenutno naša najboljša slovenska igralca Dalila Jakupović in Aljaž Bedene. Prisotna je if you want to play a good perspective on teniških igralk Kaja Juvan. V Davisovem always looks at spremembe tudi za naše, the chapel of Miha Mlakar in razkril novo pridobitev v ekipi.

Pred zaključno prireditvijo v Ljubljani, if tudi novinarska konferenca, kjer so naprej pred medije stopili igralki Dalila Jakupović in Kaja Juvan. Obe sta namreč že potrdili, da bosta v prihodnji sezoni igrali za slovensko reprezentanco v pokalu Fed.

Veliko zaslug gre očetu

V letošnji sezoni je še najbolj navduševala Dalila Jakupović, ki je nanizala nekaj izjemnih teniških predstav in med sezono prebila že na 69. mesto, napredek pa pričakuje tudi na reprezentančni ravni. "Najbolj pomembno je, da dobro razumemo, like pa mislim, da bodo prišli tudi rezultati. S puncami in kapetanom dobro razumemo," je povedala trenutno 80. igralka sveta, ki ji je letos uspel izjemen preskok in ob tem izpostavila svojega očeta.
Dalila JakupovićSportalKakšen uspeh naše igralke, med vsemi je pridobila največ mest

Kaja Juvan


Photo: Vid Ponikvar

Juvanova upa, da nikoli ne ustavi

Kaja Juvan je navduševala že v mlajših teniških categorjah, kjer zmagovala nekatere najpomembnejše turnirje. V letošnjem letu spet izkazala, kar je jezzalo tudi na lestvici WTA. Tam je namreč napredovala kar za 381 mest. Šele 18-letna Ljubljančanka je trenutno na 174. mestu in kot je same dejala, se letos poslavlja iz mladinskih vrst. Omeniti velja, da je Juvanova letos na olimpijskih igrah mladih osvojila dve zlati medalji.

"Jaz upam, da bom naredila korak naprej. Sicer for all of the poslovila iz mladinskih vrst. Zagotovo so bile olimpijske igre lepa izkušnja in upam, da bom naredila korak naprej še v članski konkurenci," je povedala Kaja, ki meni, da je due to portna pot prav posebna.

Tudi za naše bo sprememba v Davisovem pokalu

Prevalent za dekleti moška ekipa. Miha Mlakar, kapetan slovenske reprezentance v Davisovem pokalu, je razkril, da se bo slovenski ekipi pridružil Argentinec slovenskih korenin. Prav tako is now more active than spremembe v Davisovem pokalu.


"Letos smo bili v stikih z argentinskim Slovencem. To je Tomaž Lipovšek Puches, ki specialist za dvojice in ima tudi slovenski potni list."
Photo: Sportida

"Največje spremembe se obetajo na najvišji ravni, ampak tudi v naši skupini so spremembe. Glavna je ta, da bomo v celem letu odigrali le eno tekmo. Februarja bo žreb in šele takrat bomo videli ali bo tekma aprila ali septembra in ali bomo igrali doma ali ne. Z zmago oziroma porazom gremo lahko eno raven višje ali nižje, "je povedal Mlakar, ki je razkril še eno pomembno skrivnost.

"Letos smo bili v stikih z argentinskim Slovencem. To je Tomaž Lipovšek Puches, specialists za dvojice in ima tudi slovenski potni list. Z nim smo se zmenili, da bo prihodnje leto za Slovenijo igral v Davisovem, kapetan, ki meni, da so v Davisovem is the one of lahko ravno igra dvojic jeziček na tehtnici.

Bedene upa, I have the heart to learn about it

Najboljši slovenski igralec v letošnji sezoni je bil Aljaž Bedene. Kot je priznal, je imel v sezoni kar nekaj vzponov in padcev. "My Na PES, when I moja najljubša podlaga, and sem pričakoval nekoliko več. Velikokrat noodles je zgodilo, da semvi prvi niz in imel" break "prednost in na koncu izgubil. Zgodilo se je in upam, da sem iz tega nekaj naučil. V prihodnji sezoni si želim dobivati ​​takšne tekme, saj me te lahko ponese še višje, "je povedal trenutno naš najboljši teniški igralec, ki je imel pred kratkim operacijo oči.

[ad_2]

Source link