WhatsApp omejil število posredovanj sporočil na pet[ad_1]

Ta omejitev bi morala prispevati zajezitvi razširjanja lažnih novic, so prepričani pri družbi WhatsApp, ki skrbi za istoimensko komunikacijsko orodje.

Ta teden je WhatsApp okrepil omejitev števila možnih posredovanj posameznega sporočila. Namesto dozdajšnjih 20 posredovanj bodo uporabniki zdaj posamezno sporočilo lahko posredovali samo petkrat.
WhatsAppDigisvetWhatsApp is like omogoča skupinske video in glasovne klice


Indijski preizkus obrodil sadove

Novico je na dogodku v Džakarti objavila WhatsAppova podpredsednica za pravila in komunikacije Victoria Grand. Novo omejitev so sicer že od julija lani preizkušali v Indiji in so, očitno zaradi dobrih izkušenj, tasty ukrep sprejeli globalno.
Facebook sedežDigisvetFacebook bo na Irskem zaposlil še 1000 ljudi


WhatsApp ima v Indiji 200 milijonov uporabnikov, za omejitev možnih posredovanj and so on zaradi več deset linčanj in pobojev po državi, jih pripisujejo prav množičnemu posredovanju hujskaških sporočil.
Der SpiegelNoviceSpiegel po škandalu z lažnivim novinarjem suspendiral dva urednika


Tudi Facebook, Facebook, Posredovanja

Posredovanje sporočil v aplikaciji WhatsApp odstrani identiteto avtorja izvirnega sporočila, zato omogoča viralno širitev vsebin brez sledljivosti in odgovornosti. To make sure that you don't have the same name, you will not be able to do it.
Facebook sedežDigisvetPresenetilo vas bo, kdo najbolj razširja lažne Facebook novice
commentji:

4delitve:
6Look at the WhatsApp pattern of the stilts of the bližnjico za hitro posredovanje, the svetovni ravni zmanjšalo število posredovanih sporočil v aplikacij za četrtino (v Ind. Pa krepko več). Facebook, WhatsApp WhatsApp, pa je lani na svojem izvirnem družbenem omrežju prav tako okrepil omejitev posredovanja sporočil: z nekdanjih 250 ješevilo prejemnikov oklestil na 20.
FacebookDigisvetZa coliko denarja bi vi privolili v (začasno) ugasnitev svojega profila na Facebooku?
commentji:

5delitve:
25Pet posredovanj ne pomeni le petih oseb

Toda WhatsAppova omejitev petih posredovanj še ne pomeni samo, oseb, ki jim je mogoče posredovati posamezno sporočilo.

Posredovanje šteje enako, če je prejemnik posameznik ali skupina, posamezna skupina v WhatsAppu lahko šteje 256 uporabnikov, je teoretično največje število posameznikov, ki od enega uporabnika prejmejo posredovano sporočilo, 1,280. To pa ješ vedno občutno manj kot dozdajšnjih 5.120 (20 posredovanj v skupine z največ 256 uporabnikov po skupini).

[ad_2]

Source link