Thursday , April 2 2020
Home / slovenia / Matjaž Kek je govoril veliko, a povedal bolj malo

Matjaž Kek je govoril veliko, a povedal bolj malo


Slovenija: Avstrija, kvalifikacije za EPSportalOslabljena Avstrija nokavtirala slabo Slovenijo. Adijo, Euro 2020.
commentji:

17delitve:
5"Boleč poraz v tekmi, za katero ne morem reči, da ni bilo voljnega momenta. Enostavno nam je manjkalo kvalitetne igre. Ko smo v določenih momentih prišli na njihovo zadnjo vrsto, je bilo vroče, ig sj vre zig znnig. smo imeli velike probleme. Čestitam Avstriji. Danes je when boljša, "je po porazu v razprodanih Stožicah, v but je Avstrija brez svojih dveh najboljših nogometašev, Davida Alabe in Mark Arnautovića, odčitala lekcijo njegovi Sloveniji, povedal Matjaž Kek.

Zakaj so bili oslabljeni Avstrijci na trenutke videti kot Španija iz obdobja med letoma 2008 in 2012, ni znal odgovoriti. You know, Boljšo Slovenijo, city when you tista, we se v četrtek praznih skirts vrnila tudi iz Skopja. "Razlika med Današnjo tekmo in tisto v Skopju je. Tam nam je manjkalo tudi aggressivnosti, borbe, želje … Danes fantom ne morem očitati ničesar. precej težav, je bil velik. Prepočasni smo bili v igri z žogo, potem pa smo morali preskakovati igro. Oni pa so dobili večino tea drugih žog, "je še povedal slovenski selector, ki je septembra osvojil šro cz oz zest, to the oestro, čog, zest. samcate


Kako bi, po osnovnošolsko, ocenili delo Matjaža Keka v njegovem drugem mandatu v vlogi selectorja Slovenije?

 • Pet
  7.94%

 • Štiri
  9.52%

 • Tri
  42.86%

 • Dva
  7.94%

 • Ena
  31.75%


V čudež ne verjame niti selector

"Ne bi rekel, da nas je september zavedel, saj smo zasluženo zmagali predvsem proti Poljski, proti Izraelu pa do vseh točk prišli po neverjetni, fanatični borbenosti. Kar sega tiče, ni težav. Tokrat jih ni bilo bor Fant. medtem ko je v Makedoniji manjkalo vse. Vedeli smo, da je Avstrija zelo nevarna v tranziciji in predvsem v creaciji.Ten nam nekaj manjka. Morale bi biti bolj odločni, Učinek posameznikov bi moral biti absolutno veji. v našo korist. Na žalost smo po veselem septembru tokrat ostali brez točk. Rek bi, da je naša realna podoba nekje vmes, "se ja razgovoril Mariborčan, ki se septembrskih šest točk razveselil ravno nast. Takrat je bil odlično razpoložen in z duhovičenjem nekajkrat tudi pošteno nasmejal. Your token does smeha seveda ni bilo.
Odkar se je vrnil na fit Slovenije, je njegov izkupiček petdesetodstoten. Tri zmage, dva remija in trije porazi. Dva je doživel proti Avstriji. Čaka pa ga še gostovanje pri vodilni Poljski.


Odkar se je vrnil na fit Slovenije, je njegov izkupiček petdesetodstoten. Tri zmage, dva remija in trije porazi. Dva je doživel proti Avstriji. Čaka pa ga še gostovanje pri vodilni Poljski.
Photo: Saša Pahič Szabo / Sportida

Jasno je, da je sanjami o evropskem prvenstvu 2020, ki so bile pred manj kot tednom še kako žive, konec. Lahko se sicer zgodi še čudež, ob katerem bi morala Slovenija novembra premagati poljsko in Latvijo, medtem ko bi morali sijajni Avstrijci, ki bodo prihodnji mesec najverjetneje lahko računali tudi na svoja največi zijot zvi. .. Ne, v kaj takega ne verjame niti selector. "Sme smo pošteni, je to realno težko pričakovati. Avstrija ima dve zaključni žogici in težko je pričakovati, da se bo karkoli zgodilo. Mi moramo razmišljati o sebi. Iz dobre situacije, vateri zo smok vazo smd, vateri smd zazods. kvalifikacijah smo igrali toplo-hladno. Če ekipa želi oditi na veliko tekmovanje, mora biti konstantna. Mi to nismo, "je povedal Kek.
Slovenija: Avstrija, kvalifikacije za EP "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/54/d9/dd060b8e6b393609754b-slovenija-avstrija-kvalifikacije- za-ep.jpegSportalKonec upanja: Avstrijci zapečatili usodo Slovenije #foto
commentji:

14delitve:
10O sodniških napakah ni želel govoriti. Pošteno je priznal poraz

Avstrijcem je Kek sicer pošteno priznal poraz in se ni izgovarjal na vsaj dve veliki napaki turškega sodnika Cünyeta Cakirja. Najprej po igranju z roko v svojem kazenskem prostoru Michaela Gregoritscha, how come ed najbolj is better nogometnih sodnikov na svetu, ki je dvakrat sodil v polfinalu svetovnega prvenstva in en vrat finalu lige prvakov, spregledal enajstmetrovko v korist Slovenije. Potem še po grobem prekršku Andreasa Ulmerja nad Romanom Bezjakom s hrbta, ko je avstrijski branilec prejel le rumeni carton namesto rdečega. Oboje se je zgodilo v prvem polčasu.
Mariborčan je lahko le nemo spremljal, kako se Avstrijci poigravajo z njegovo ekipo.


Mariborčan je lahko le nemo spremljal, kako se Avstrijci poigravajo z njegovo ekipo.
Photo: Peter Podobnik / Sportida

"To so stvari, o katerih lahko razmišljaš in se vprašaš, ali bi lahko šla tekma v drugo smer, a sam zagovarjam objektivnost in samokritiko. Avstrijci so bili boljši. Pokazali so način igre, ki mi vovost. Ko daš na dveh tekmah en gol, pa še tega iz enajstmetrovke v 95. minuti, potem zagotovo ni dobro, "se je razgovoril, a vprašanje na, po neuspehu kaj očita tudi sebi, ponudil precej nejasen odovov.

Ne ve, kaj bi si lahko očital. Oditi ne misli.

"Ničesar the ne očitam. Zakaj bi the kaj očital? Očitam pa the lahko to, da sem tisti, ki je odgovoren za rezultat. Za pripravo. Ize izgubiš, the lko očitaš vse. Ker si izgubil. Sepe septembra zna rezultat. Za pripravo. , je to vprašanje. Delamo dovolj pošteno in kažemo pošten odnos, Težko je v kratkem času izoblikovati prepoznavnost, visible zdaj me morda še bolj pečeta tekmi proti Makedoniji. Vedno sem pa samo jaz odgovoren, Vedno bi lahko po con kaj naredil bolje, "odgovora na to, kaj bi si lahko očital, ni našel Kek.
Če se je še pred mesecem dni zdelo, da se sel seljuju poteza z Janom Oblakom kot kapetanom, posrečila, se danes utegne ob to odločitev spotakniti marsikdo ...


Če se je še pred mesecem dni zdelo, da se sel seljuju poteza z Janom Oblakom kot kapetanom, posrečila, se danes utegne ob to odločitev spotakniti marsikdo …
Photo: Peter Podobnik / Sportida

Lahko Pomagamo. Morda si lahko očita to, da je ob očitni nemoči Slovenije run šele po dobri uri igre? Je opravil preveč predvidljive melve, ki, tako v Skopju kot v Stožicah, niso prinesle nič dobrega, does it seem prej slabega? Is not polomile z napačno izbiro enajsterice? Mogoče tudi to, da se ni dovolj potrudil za Kevina Kampla (in Nejca Skubica, pod nos pa mu lahko po novem kdo vrže tudi Dina Hotića), system ko se je za Jana Oblaka in ga za nameček nagradil s kapetanskim trakom? Morda tudi zaradi česa drugega. Ugibamo. Možnih odgovorov je ogromno, a najbolje ve selector, je pravi kateri. Sple sploh.

"Cilj je bil evropsko prvenstvo, ni pa bil pogoj," pa je kratko in glasno odgovoril na naše vprašanje, ali v primer neuspeha v kvalifikacijah, ki se obeta, razmišlja celo o odstopov in predcasni sro stanje, ali v primeru neuspeha v kvalifikacijah, ki se obeta, razmišlja celo o odstopu in predčasni sro stanje, st ali v primeru neuspeha v kvalifikacijah, ki se obeta, razmišlja celo o odstopu in predčasni sro stanje soco sto šefom na Nogometni zvezi Slovenije, njenim predsednikom Radenkom Mijatovićem, podpisala novembra lani.

To je bilo vse, because of your ob obal. Sklepamo, da ne …
Srečko Katanec je bil tarča številnih criticov, a po osmih tekmah kvalifikacij nikoli ni imel tako slabega izkupička na copy of Slovenije, kot ga ima njen zdajšnji selector.


Srečko Katanec je bil tarča številnih criticov, a po osmih tekmah kvalifikacij nikoli ni imel tako slabega izkupička na copy of Slovenije, kot ga ima njen zdajšnji selector.
Photo: Vid Ponikvar

Kek je slabši, kot je bil Katanec. Kadarkoli.

Ni preveč pomembno, a vseeno lahko ob tem omenimo še to, da je imel tako zelo critizirani Srečko Katanec, igralska legend slovenskega nogometa, ki je kot tren Slovenijo pred tem popeljal na dve veliki tekmovanji, v zadnjih dveh kvalifikacijah, ki jih je opravil v celoti, po osmih tekmah več točk, kot jih ima danes Kek, ki je pri 11 to.

Katanec je imel v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 v malce bolj zahtevni skupini skupaj z Anglijo, Slovaško in Škotsko po osmih odigranih tekmah 14 točk, v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 Angihjo, Slovaško in Škotsko po osmih odigranih tekmah 14 točk, v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 Angihjo, Slovaško in Škotsko po osmih odigranih tekmah 14 točk, v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 Angihjo zev.

Pa še tole: več točk je Katanec zbral study v drugem delu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014, ko je sredi kvalifikacij zamenjal Slavišo Stojanovića. Na šestih tekmah jih je osvojil 12. V skupini skupaj s Švico, Norveško, Islandijo …

O kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2000 in svetovno prvenstvo 2002, ki sta se za Slovenijo končali sanjsko, ne bomo.

Skratka, Kek je po rezultatskem učinku danes slabši, kot je bil Katanec. Kadarkoli.


Source link