Wednesday , April 8 2020
Home / slovenia / Kinetic Reactor M24 – IZKLICNA CENA 1 €!

Kinetic Reactor M24 – IZKLICNA CENA 1 €!Kinetic Reactor M24

Kinetični Reactor je več funkcijska naprava za obdelovanje vode, ki za svoje učinkovito delovanje uporablja obstoječi vodni tok, in ne potrebuje dodatne energije in kemikalij.

Opis:

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem election. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, neželenih snovi study in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način.

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo napravo za obdelavo vode na cheek, s katero preprosto nomomite.

Kaj lahko pričakujete?

Za pitje primerne vode iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev.

Sposobnosti kinetičnega reactor:

  • Omejevanja nastanka oblog vodnega kamna ob izločanju kalcijevega carbonata iz vode v aragonitni Kristalni strukturi namesto v običajni kalcitni strukturi (redkejše čiščenje, manj ali nič kemikalij, izkoristek grelnikov vode)
  • Nevtralizacije in degradacije neželenih in zdravju škodljivih organskih in anorganskih elementov iz vode, npr. topno železo v vodi, manganese, svinec, kadmij, ipd.,
  • Mikrobiološke dezinfekcije vode – splošno znižanje mikrobiološke obremenjenosti vode fekalne bakterije (e-coli, enterokoki), koliformne bakterije (Pseudomonas aeruginosa), klostridi s sporami (Perfringers sporiae), e-coli, enterokoki), coliforme bakterije (Pseudomonas aeruginosa), klostridi s sporami (Perfringers sporiae)
  • Povečanja učinkovitosti dezinfekcijskih sredstev v vodi, as well as osnova je chlorine, ki pa se ob obdelavi vode tudi pretežno izloči,
  • Splošnega izboljšanja okusa in vonja pitne vode (organoleptične lastnosti).

Trditve o sposobnostih kinetične tehnologije izhajajo iz laboratorijskih in testnih rezultatov ter so verificirane. Ključna pa je seveda uporaba v professional name, kjer smo z referenčnimi postavitvami testne rezultate potrdili v praksi.

Kinetično tehnologijo je za obdelavo vode moč postaviti praktično kjerkoli zaradi njene izjemne skalabilnosti, zato tudi naš rek »Od ​​vodnega vira do vaše pipe«. Tako lahko pokrivamo celotni urbani in podeželski vodni cikel ter potrebe gospodinjstev, sistemovurn sistemov in professional uporabnikov.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem J in P d.o.o. (Več o izdelku)

ČAS DO IZTEKA LICITACIJE: h min sec
(Pričetek licitacije 29.10.2019, ob 00:00:00)


Trends in ponudba: 1.0 Izklicna cena: 1.0 € | Strošek poštnine: 2.00 €
Najnižja možna ponudba:
4


|
Najvišja možna ponudba:
7OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primer, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto (SPAM / JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.Prejete Ponudbe:

Source link