Friday , April 10 2020
Home / serbia / U šumi pronađen raspadnut leš bez glave!

U šumi pronađen raspadnut leš bez glave!AUTOR:

DATUM I VREME:
10.11.2019. 11:21

Šuma, policija

Šuma, policija, Photo: Alo!

Leš nepoznatog muškarca u fazi raspadanja, od koga ostao praktično boarding, pronađen je u subotu u šumi iznad Predejana code Leskovca, a glava nesrećnog čoveka je uočena nedaleko, odvojena od ostat tela.

Kako su za portal Jugmedia potvrdili istražni organi, leskovačka policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a tek posle obdukcije će se znati kako je nastupila smrt.

– Prvi znaci ukazuju na to da se ovaj čovek obesio. Glava jeste if odvojena od tela, al prvi istražni podaci ukazuju na to da se to desilo zbog raspadanja, a ne zato što je ovog čoveka neko ubio io u odrubio glavu – sagovornik navodi.

UPUCAO PEKARKU U GLAVU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE! Nastao haos kada je izgovorila ove reči! Otkriven motiv ljubavne drame na Čukaričkoj padini!

DEČAK (7) SE NAGNUO KROZ PROZOR DA PROVERI DA LI IDE MAJKA Videla je patiku pored telek prekrivenog ćebetom i zakukala! Komšije otkrile detalje tragedije koja je potresla Srbiju!

Ova informacija uznemirila je meštane Predejana i okoline, doc se tokom kalkulisalo šta se zapravo desilo sa muškarcem čiji je leš pronađen u šumi.

Bonus video – Požar kod Starog dvora!


Source link