Saturday , March 28 2020
Home / serbia / OTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG NADIMKA! Evo zašto su Cecinog muža svi tako zvali i nećete VEROVATI šta stoji iza toga

OTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG NADIMKA! Evo zašto su Cecinog muža svi tako zvali i nećete VEROVATI šta stoji iza togaOTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG NADIMKA! Evo zašto su Cecinog muža svi tako zvali i nećete VEROVATI šta stoji iza toga

Photo: Printscreen / Youtube

Svetlana Ceci Ražnatović najveća ljubav bio je njen suprug Željko Ražnatović Arkan, ali malo ko zna kako je Željko dobio baš taj nadimak!

Uz Željko Ražnatovića uvek se doda i Arkan, ali ono što je javnosti nepoznato jeste and u policijskim dokumentima Ražnatović stoji zabeležen kao Hybrid.

Većina takođe ne zna ni ko je zapravio bio Arkan. Malo bi ko pretpostavo da je vođa Tigrova svoj nadaleko poznat nadimak dobio po glavnom junaku omiljenog crtanog stipa – čarobnjaku Arkanusu!

Jedna od najvećih zvezda naše estrade Svetlana Ceca Ražnatović sa 22 godine venčala se za Željka! When je to svadba veka o kojoj se pričalo na celom Balkanu! Godinu dana kasnije par dobija sina Veljka, a nakon dve godine i ćerku Anastasiju.

Samo dve godine kasnije, 15. January 2000. godine Arkan je ubijen u atentatu. Pevačica ostaje udovica sa trogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom i povlači se iz javnog života na neko vreme.

Ne krije da je prošla izuzetno težak period nakon gubitka supruga ali se kao prava lavica borila! Spekulisalo se dosta o njenom ljubavnom životu, ali niko nikad nije uspeo da zameni njenog Željka koji je bio i ostao njena najveća ljubav.

photo: Printscreen Ekskluzivno

Courier.rs/Alo/Photo Prints

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Courier

Autor: Courier


Source link