Thursday , April 2 2020
Home / serbia / Nvidia je otvorila gaming studio za remasterovanje klasičnih igara sa Ray Tracing efektima

Nvidia je otvorila gaming studio za remasterovanje klasičnih igara sa Ray Tracing efektimaIzgleda da Quake 2 RTX neće biti jedini remasterovani naslov kome je Nvidia "podarila" Ray Tracing effect u realnom vremenu. Ova kompanija je, po svemu sudeći, otvorila studio koji é se specijalizovati na dodavanje Ray Tracing effectata i nekim drugim klasičnim PC igrama.

To se može zaključiti iz oglasa za posao, u kome se između ostalog kaže: "Mi želimo da odaberemo neke od najboljih naslova iz proteklih decenija i damo im umetničku viziju i istovremeno sauvamo koih. Nvidia Lightspeed Studio team spreman za taj izazov, a počeće sa naslovima koje znate i volite … "

Ovaj oglas je objavljen pre tri nedelje, što znači nakon objavljivanja Quake 2 RTX naslova. Pretpostavlja se da će sledeći naslovi koji će dobiti Ray Tracing efecte biti Unreal i Doom 3. Unreal je jedna od prvih igara koja je probila granice vizuelnog identiteta među FPS igrama, doc je Doom 3 igra koja je koristila tadašnju vrhunsku tehnologiju sa dinamičkim osvetljenje i verujemo da će obe izgledo Trace.

Ipak, ovo su samo nagađanja. Ne postoje detalji o kojim igrama u ovom studiju razmišljaju, pa se nadamo and nvidia uskoro objaviti više detalja o planovima za remasterovanje igara.

Izvor: Dark Side of Gaming


Source link