Thursday , April 2 2020
Home / serbia / Još uvek nije poznato da li će Huawei Mate X biti dostupan globalno

Još uvek nije poznato da li će Huawei Mate X biti dostupan globalnoJoš uvek nije poznato da li će Huawei Mate X biti dostupan globalno

Huawei Mate X je tokom ove nedelje konačno ozvaničen za tržište Kine, nakon nekoliko meseci odlaganja, tokom kojih je Huawei radio na poboljšanju i testiranju uređaja, kako bi se osiguralo da flexbilni ne zadese phone problems in Samsung Galaxy.

Od 15. novembra, telephone će biti dostupan u limitiranoj prodaji na kineskom tržištu, sa cenom od oko 2400 dolara. Međutim, globalna objava telefona i dalje je pod znakom pitanja.

Prema navodima CNBC-a, zvaničnik kompanije Huawei je istakao "da je strategja kompanije zasnovana na objavi 5G mreže u različitim regijama. Huawei za sada Mate X omogućava dostupnim u Now od 15. novembra, doc je globalni plan objave u fazi revizije".

Ovo ne predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom and je companijina najnovija Mate 30 serija limitirano dostupna, uglavnom na azijskim tržištima.

Huawei međutim, i pored toga što se suočava sa trgovinskom zabranom od strane administracije SAD, nastavlja da ostvaruje odlične rezultate i companija je nedavno objavila da je globalno isporučila preko 200 miliona telefona.

Izvor: PlayfulDroid

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Source link