BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE NA SRPSKOJ ESTRADI: Šuškalo se da su Nataša Bekvalac i Bojana Rajić u SVAĐI, a onda su se srele u gradu i KRENUO JE HAOS! | Stars[ad_1]

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE NA SRPSKOJ ESTRADI: Šuškalo se da su Nataša Bekvalac i Bojana Rajić u SVAĐI, a onda su se srele u gradu i KRENUO JE HAOS!

Photo: Printscreen Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac i nekadašnja manekenka Bojana Rajić godinama su dobre drugarice, međutim ni njih nisu zaobišle ​​gradske priče da su posvađane.

photo: Printscreen

Nataša i Bojana dugi niz godina su veoma bliske, a često su se mogle videti i u zajedničkom provodu. Ipak, uprkos tome, pre tri godine našle su se na meti tračeva da su u svađi i to, kako navodilo, jer Bojana nije pozvala pevačicu na venčanje sa Branislavom Đurđevićem. Njih dve su to odmah oštro demantovale i navele da se njihovom odnosu ništa nije promenilo.

photo: Printscreen

To su dokazale i kada su se srele u gradu i neizmerno obradovale jedna drugoj. Nataša i Bojana poletele su jedna drugoj u zagrljaj, srdačno se izljubile, a zatim su dugo ćaskale o aktuelnim svim temama. U jednom trendut me, like I držale za ruke, a zatim je bivša manekenka završila u Natašinom krilu.

photo: Vladimir Šporčić

Courier.rs/Blic/ Photo Printscreen

Courier

[ad_2]

Source link