Friday , November 15 2019
Home / serbia / ANA MIHAJLOVSKI JE NOS OPERISALA PRE 5 GODINA, PA SE POKAJALA: Voditeljka se podvrgla estetskoj korekciji, a onda poslala SNAŽNU poruku zbog koje će se svaka žena ZAPITATI! (PHOTO) | Stars

ANA MIHAJLOVSKI JE NOS OPERISALA PRE 5 GODINA, PA SE POKAJALA: Voditeljka se podvrgla estetskoj korekciji, a onda poslala SNAŽNU poruku zbog koje će se svaka žena ZAPITATI! (PHOTO) | StarsANA MIHAJLOVSKI JE NOS OPERISALA PRE 5 GODINA, PA SE POKAJALA: Voditeljka se podvrgla estetskoj korekciji, a onda poslala SNAŽNU poruku zbog koje će se svaka žena ZAPITATI! (PHOTO)

Photo: Printscreen / Instagram

Ekrane Ana Mihajlovski vratila se male, a sada je progovorila o korekcijama koje je imala na svom licu.

S obzirom na to da su se njeni pratioci na Instagramu, na kojem je poslednje vreme redovna, najviše raspitivali za njene savršene zube i nos, više nema dileme. Ana je iznela celu istinu. Nosoliko prp put podvrgla tretmanu izbeljivanja, pre nosol.

photo: Fejsbuk / Levski FK

"Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama, ali ako mogu bar jednu devojku and odvučem od noža – odlično! Da, operisala sam nos pre pet godina … Imate dole staru fotku pa bacite pogled … Moj nos nije bio ni veliki ni ružan, naprotiv, obožavala sam svoj nos! Ono sto je meni predstavljalo ogroman problem jeste devijacija zaista (ma coliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati), ja stvarno nisam, samo sam disala oko 20 odsto na nos nekim čudom takođe nos mi je otišao u jednu stranu, što mi je izgledalo čudno na fotografijama, a obzirom da mi je to posao, rekoh, hajde, kada već imam operaciju, neka ga vrate na mesto. Lomljenjem nos je izgubio na veličini, a ionako je bio mali Da li je bio savršen? Ne, naravno da nije i pravo da vam kažem ni sada nije savršen, ono je bar bilo moje nesavršenstvo! ", Iznela je Ana.

photo: Damir Dervišagić

"Živimo u svetu gde se traži savršenstvo i gde je ono naizgled moguće, ali zar ne ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam character, individualnost, specifičnost … Svi imamo npr. Isti oblik obrva jer, eto, pravilo kako one postoji treba da izgledaju! pritisak je preveliki, ta industrija samo raste i sve nas ubeđuje kako moramo biti ukalupljeni u zadate proporcije, ali stvarno mislim da je sve otišlo predaleko i postaje jako frustrirajuće. fotke budu reper za izgled. Ja sam naučila na teži način i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, vi vi bar izvucite pouku iz mojih grešaka. Sminka je takođe otišla daleko, tako da, ukoliko želite da budete drugačiji promenite before and, a ne zauvek, jer šta god da uradite na sebi nikada neće biti dovoljno dobro, tako da je najbolje da ostanete svoji i negujete svoj organizam i lice su deo nas i umesto što poku avamo da se ukalupimo, možda bolje da je kako bi radimo SEBI prihvatili na sve ono sto i jesmo, jer sreća, Cini mi se ne od dolazi savršenih USANA niti obrva, ponajmanje od manjeg nosa. Učite na tuđim greškama, jer popravki nema. P.S. I da, nos mi je opet kriv! ", Završila je Ana.

photo: Printscreen / Instagram

Kurir.rs, Photo: Printscreen / Instagram

Courier


Source link