Thursday , April 9 2020
Home / romania / Viorica Dăncilă a anunțat că Lia Olguța Vasilescu o va duce la Palatul Cotroceni: 'Va fi șeful campaniei mele electorale' – Stiri pe surse

Viorica Dăncilă a anunțat că Lia Olguța Vasilescu o va duce la Palatul Cotroceni: 'Va fi șeful campaniei mele electorale' – Stiri pe sursePreședintele PSD, Viorica Dăncilă, anunțat că Lia Olguța Vasilescu va conduce campania electorală pentru alegeri. Acesta a precizat că sondajele interne ale partidului arată că va intra în turul al doilea al prezidențialelor.

„Că intrăm în turul doi. Olguța Vasilescu va fi șeful campaniei mele electorale, deci va conduce campania. Chiar acum am vorbit cu Paul Stănescu, cu jumătate de oră înainte, tot probleme legate de campanie. Nu mi-este teamă, nu mi-este teamă absolute deloc for indifferent dacă doi, trei lideri ar vrea să facă acest lucru, trebuie să aibă susținerea de la toate județele, from eu nu îi bnuiesc pe colegii de, ase a affirmat Viorica Dăncilă, luni seara la România Tv, la emissions runa Victor Ciutacu, întrebată ce indică sondajele realizate de PSD.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este uni un distribuitor de fete în rețelele internaționale

"Eu cred că toți vor fi implicați acum în campania electorală sunti sunt convinsă că atât Paul Stănescu, cât și Claudiu Manda, vor avea rezultate foarte bune, se vor clasa printre primele județe", a completat pre.

Întrebată ce scor își asumă PSD în primul tour al alegerilor, din 10 noiembrie, Viorica Dăncilă a răspuns că unul care să permită intrarea în al doilea tour api apoi câtigarea alegerilor.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

„Un scor care să ne permită intrarea în turul doi și să câștigăm alegerile prezidențiale. Vom intra în turul doi. Eu am încredere în fiecare primar din această țară și spun un lucru, care poate pe unii o să-i mire, nu numai în primarii PSD, am încredere și în alți primari, care for publicity, ciliary, PNU, nu numai în primarii PSD, am încredere și în alți primari, care for the nature of the law, i numai, nu numai în primarii PSD, am încredere și arin alrui primari, for example căl conștii, PNI ire. vor tăia acele proiecte locale și știu și ei că au venit în fața comunității cu propriilor lor proiecte, așa cum noi am venit cu un program de guvernare. Dacă aceste proiecte sunt întrerupte cred că va afecta nu numai primarii PSD, ci și din alte formațiuni politice ”, a conchis Dăncilă.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu.


Source link