Monday , March 30 2020
Home / romania / Trucuri poze superbe cu Huawei Mate 20 Pro ⋆ Sibiu 100%

Trucuri poze superbe cu Huawei Mate 20 Pro ⋆ Sibiu 100%Huawei a făcut valuri, al său Huawei Mate 20 Pro fi numărul unu în preferințele utilizatorilor care cauta cea mai bună cameră foto. Iari, chiar dacă Huawei Mate 20 Pro s-ar putea as fie la fel de nou or pututic ca Huawei P30 Pro, estu totuși un smartphone fantastic for photography.

Specificația cheie a Huawei Mate 20 Pro este configurația camerei Leica cu trei lentile. Nu numai că a fost configurată cu celebrul respecti respectatul producător de camere foto, from oferă trei trei distanțe focale diferite din care să alegi.

Plusn plus, ai de asemenea la dispoziție o rezoluție de până la 40 de megapixels, plus manual control și photographyere în brut format.

Așa cum am văzut până acum, aplicația de cameră a telefonului este extrem de bine prezentată. Este atât de versatilă, încât merită să petreci ceva timimb a really cum in funcționează.

Sperăm că aceste sfaturi și trucuri te vor ajuta să faci asta.

  1. Oprește Master AI

Unul dintre numeroasele lucruri impresionante la Huawei Mate 20 Pro este capacitatea sa de a recunoaște exact ceea ce filmezi – fie că este vorba despre un câine, o persoă, niște frunze de toamnă or chiar o cascadă.

Acute lucru se datorează unui Master AI super inteligent. Uneori, însă, acesta poate întrece măsura, creând albastru și verde super saturate, care fac lucrurile să pară nerealiste.

Oprirea Master AI din camerei este o modalitate sigură de a te asigura că photographyile tale de peisaj (în special) sunt puțin mai reale.

  1. Explorează Pro module

Dacă ești entuziasmați de fotografie, Pro este locul module în care ar trebui să îți faci de cap la un Huawei Mate 20 Pro. Acn acest mod, ai opțiunea de a modifica ISO, viteza obturatorului, expunerea, AF module și echilibrul de alb.

O altă caracteristică extraordinară a modului Pro este nivelul Horizontal al lui Huawei Mate 20 Pro, care poate fi afișat în orice moment for a te asigura că faci photographyile cai mai drepte – ideal for fotografia de peisaj, mai ales atunci când envizululecti cul .

  1. Fotografiază în raw format

Majoritatea profession iltilor îți vor spune că a fi capabil să fotografiezi în raw format (brut) este cea mai bună alegere for the flexibilitate mare în post-producție.

Cu Huawei Mate 20 Pro, photo booth photography format raw cell phone.

Poți accesa raw module însă numai atunci când fotografiezi în Pro module. Use the telephone, the format of the brutal DNG, the care position of the client cu o mulțime de programe diferite, inclusiv Photoshop.

  1. Alege-tipi tipul de efect bokeh

Photography în Portret module încep să devină din ce în ce mai apreciate, majoritatea smartphone-urilor high-end oferind o modalitate de a crea o adâncime de efect de câmp, cu fundal încețoșat.

Huawei Mate 20 Pro merge dincolo de asta, cu o gamă numeroasă de bokeh-uri


Source link