Stephen Hillenburg, creatorul lui SpongeBob Pantaloni Pătrați a friend[ad_1]

Getty

Stephen Hillenburg<! – Stephen Hillenburg ->

Stephen Hillenburg, SpongeBob creatorul personajului Pantaloni Pătrați, a pupil luni la vârsta de 57 de ani. El fusese diagnosticat cu scleroza laterală amfitrionică (ASL) în martie 2017.

An aunt fost shortcut, însă, marți, conform to The Hollywood Reporter.

"Suntem triști să vă anunțăm că Stephen Hillenburg, creatorul personajului SpongeBob Pantaloni Pătrați, a student. Astăzi eminem un moment de reculegere, în onoarea vieții și a muncii sale ", au anunțatat reprezentanții Nickelodeon pe Twitter.

Hillenburg a absolvit Universitatea de Stat Humboldt din Nordul Californiei, unde a obținut o diplomă î domeniul Planificării Resurselor Naturale, cu accent pe resursele marine. Cariera sa în animație a debutat în 1987, când s-a înscris la Institutul de Arte din Valencia, California, unde a obținut o diplomă în animație experimentală.

El fost creatorul mai multor serii de animație de pe postul Nickelodeon, precum "Viața modernă a lui Rocko" (1993-1996). 1999n 1999, a debutat „SpongeBob Pantaloni Pătrați”, care a câștigat numeroase premii ïei½ 20 de ani de difuzare.

SpongeBob a ruti pe marile ecrane, în 2004 și în 2015. Totodată, personajul a ajuns și subiectul unui musical pe Broadway.

Pe Instagram-ul irtirile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!

CLICK AICI is for the installation of the GRATUIT aplicația Știrile ProTV for the telefoane Android și iPhone!Stephen Hillenburg<! – Stephen Hillenburg ->

Seymour Hersh, journalist castigator Pulitzer al-premium al

Sursa:


Hollywoodreporter.com

[ad_2]

Source link