Friday , November 22 2019
Home / romania / SAMSUNG GALAXY S9. CUMPERI 1, PRIMESTI GRATUIT TELEVIZOR UN

SAMSUNG GALAXY S9. CUMPERI 1, PRIMESTI GRATUIT TELEVIZOR UNSamsung GALAXY S9 televizor gratuit

Samsung GALAXY S9. Cumperi united the primesti for televizor gratuit, the interview of the participants in the care group compania coreeana o face in efortul de a content of creste vanzarile de telefoane, a pot of bucura de ea acum was stopped. In Romania Samsung GALAXY S9 are reducible to peste 1300 de LEI in aceasta pagina, insa in SUA, cu ocazia Black Friday 2018, un operator de telefonie mobila ofera gratuit un televizor 4K de 127 cm la fiecare telefon cumparat.

Samsung GALAXY S9. Desigur ca acesta nu e singurul model care este oferit in cadrul acestei promotii, Samsung GALAXY Note 9, Samsung GALAXY S8, or Samsung GALAXY S8 Plus fiind deasemenea incluse. Ca sa fiu complet sincer, promotia in sine este una excelenta, pentru ca un televizor 4K de 127 cm de la Samsung nu este ieftin, iar al primi gratuit la achizitia unui Samsung GALAXY S9, sa nu mai zic de S8, este ceva ce incluziv un utiliator al iPhone ar vrea.

Samsung GALAXY S9. Cumperi 1, Primesti for TELEVIZOR GRATUIT

Samsung GALAXY S9 televizor gratuit black friday

Samsung GALAXY S9. Oferta aceasta din SUA este valabila doar pentru o perioada limitata de timp, in limita stocurilor disponibile la operatorul de telefonie mobila T-Mobile, acesta fiind singurul care are oferta. Doar client care for magazinele fizice celor de la T-Mobile ale pot profita de aceasta of telefoanele Samsung GALAXY S9, si nu se stie ce de televizor model este oferit, insa nu prea conteaza, for acelea 4K de 127 cm sunt oricum foarte bune.

Samsung GALAXY S9. Daca in Romania telefoanele din sera aceasta au avut doar reduceri de pret, la cele mai mici valori din, if ca in SUA, it is called beneficiaza de promotii mai bune, caregiver nu le vom vedea in tara noastra. Samsung GALAXY S9 is a part of the prostate prosthesis, cu vanzari foarte slabe, in perioada sarbatorilor de iarna, cine for la telefoane fara reduceri de acest gen, in the moment ce Huawei MATE 20 iPhone X Pro is injected ?


Source link