Wednesday , April 1 2020
Home / romania / S-a întors "magicianul" Darren Cahill! Momentul în care a schimbat soarta duelului epic dintre Simona Halep și Bianca Andreescu

S-a întors "magicianul" Darren Cahill! Momentul în care a schimbat soarta duelului epic dintre Simona Halep și Bianca Andreescu  • Simona Halep – Elina Svitolina (miercuri, 12:30 a.m., Digi Sport 2)

  • Naomi Osaka – Ashleigh Barty (marți, 12:30 a.m., Digi Sport 2)

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Darren Cahill a revenit cu o partitură de gală în echipa Simonei Halep. Australianul a fost din nou decisiv, în meciul cu Bianca Andreescu, din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Momentul care și-a pus amprenta în jocul campioanei de la Wimbledon a venit în setul al doilea. Acest lucru a fost recunoscut și de jucătoarea de 28 de ani.

"E o bucurie destul de mare să îl am pe Darren din nou în echipă. Am primit câteva sfaturi bune astăzi, am încredere în tot ce spune. De aceea probabil am și fost capabilă să câștig meciul astăzi ", a Simus spus. "L-am chemat de atâtea ori is important for mi-a fost dor de el", mai spunea Simona, în conferința de presă.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | On-court coaching decisiv ținut de Darren Cahill

Darren Cahill a fost chemat pe teren de Simona de patru ori. Setn setul 2, la 4-4, Bianca Andreescu a avut nevoie de un time-out medical. Acela a fost momentul în care australianul a avut arises necesar de a pune la punct mentalul Simonei, from tacti tactica prin care să revină în joc.

Cei doi au avut în jur de trei minute la dispoziție, iar acesta i-a explicat faptul că lipsa ritmului e normală, ținând cont că a trecut o lună de la ultimul meci. Așa cum ne-a obișnuit, Darren a reușit să o calmeze pe româncă, după care a trecut la partea tactică. "Servește mai puternic cu al doilea și lovește mai mult pe backhandul adversarei", au fost mesajele clare.

Mai jos, puteți vedea intervenția lui Darren Cahill:

"Ţi-ai făcut treaba bine. Foloseşte-ţi mai mult picioarele. Ai făcut o treabă bună. E normal să te simţi obosită. Încearcă să serveşti mai bine. Trebuie să fii mai încrezău 117nem / uem a / u. 2. cencearcă să joci mai mult pe backhand-ul ei, jocul de pe linia de fund is a fost bun. Dacă iei acum câteva puncte la rând, o să fii în regulă.

Dai prea mult cu lift, lasă mingea mai jos, nu mai ridica corpul atât. Dă-i mai multspre corpul ei, e primul meci for tine după mult timp, nu e nicio problemă, joci acum 5-6 minute bine și câștigi. Trebuie să ai concentrare maximă, să muncești mult, împinge-o pe linia de fund cât mai mult. Șapte minute bune acum și mă întorc ”, i-a transmit Darren Cahill.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Darren Cahill, lăudat de Ilie Năstase

Munca lui Darren Cahill a fost apreciată și de Ilie Năstase. Fostul mare campion susține că Simona a pus în practică toate sfaturile primite de la antrenorul ei.

"Halep a recepționate foarte bine toate mesajele transmise de Cahill și asta s-a văzut pe teren. A căpătat și mai multă încredere în ea și a uzat-o pe Andreescu chiar pe punctele mai slabe. Simona nu s-a grăbit și a construit cu migală punctele, asta înseamnă o capacitate de reacție extraordinară ", a spus Ilie Năstase, după meci.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | Ce urmează for Simona

În meciul al doilea din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, Simona Halep o va întâlni pe deținătoarea trofeului, Elina Svitolina. Va fi a zecea întâlnire dintre cele două, iar Halep are avantaj, 5-4. Ultimul duel a venit la Wimbledon, unde românca s-a impus în două seturi (6-1, 6-3).

Simona Halep se poate califica în semifinalele Turneului Campioanelor dacă se va impune în fața Elinei Svitolina, from di dacă Bianca Andreescu va trece de Karolina Pliskova (DETALII AICI).

Programul Meciurilor 2 din Grupa Violet

  • Elina Svitolina – Simona Halep (miercuri, 12:30, Digi Sport 2)
  • Karolina Pliskova – Bianca Andreescu (miercuri, 2:00 p.m., Digi Sport 2)

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Toate meciurile vor putea fi urmărite, în direct, canalele Digi Sport, from timi în timp real pe digisport.ro.

Partidele potted fi urmărite și în aplicația Digi Online. Află cum poți vedea partida pe phone or tabletă cu Digi Online.

Etichete:
simona halep
,
campioanelor turneul
,
darren cahill


Source link