Real Madrid a "suflat" de Barcelonei sub nasul şi al lui Manchester United: "Vine iunie". PHOTO | Un rising-star in Europa, pe "Bernabeu"[ad_1]

<! – SAU:

->
Real Madrid l-a

Eder Militao (21 de ani) ar putea ajunge la Real Madrid. Journalist de la Marca scriu despre posibila mutare pe care îcearcă să o facă formaţia lui Santiago Solari. Campioana Europei "e aproape" să ajungă la o înţelegere cu fotbalistul de la Porto for serviciile un transfer al fundaşului central brazil, aflat şi pe lista de transferuri a lui Manchester United.

Staff of Realului l-a urmărit pe Eder Militao în mai multe meciuri şi a hotărât că el e omul potrivit pentru centrul apărării echipei. Înţelegerea va fi finalizată în zilele următoare, susţine Marca. Chiar dacă s-au înţeles deja cu reprezentanţii lui Militao, Realul nu a deschis încă negocierile cu Porto. Marca is the first person at the top of the page a tip of the song căr Militao và ajunge la Real în iunie.

Şefii de pe "Dragao" au anunţat, însă, conform Marca, cău nu accepts from the mai mică de 50 de milioane de euro, how to care for clauza de reziliere a fundaşului brazilian cumpărat de la Sao Paolo. Barcelona is intertwined with ea de transferul lui Militao, from the beginning of the day I said Jean-Claire Todibo, I am Manchester United, but I am rescuing a private company like Militao at Old Trafford.

Eder Militao s-a transferat la FC Porto în vara lui 2018, de la Sao Paolo, î schimbul a patru milioane de euro. Formaţia din Brazilia şi-a păstrat un procent de 10% dintr-o eventuală revânzare a fotbalistului. Crescut la Sao Paolo, Militao a strâns deja 24 de meciuri în toate competiţiile la FC Porto î acest sezon, timp î care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

La 21 de ani, Milita are o cotă de piaţă impresionă: 35 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

[ad_2]

Source link