Monday , March 30 2020
Home / romania / PSD insistă pe theme tăierilor programate de PNL: Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? – Siri Pe Surse

PSD insistă pe theme tăierilor programate de PNL: Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? – Siri Pe SurseSecretarul general al PSD, Mihai Fifor, consider că în ciuda promisiunilor, cei de la PNL vor tăia salariile bugetarilor, odată ce ajung la guvernare. Fifor susține că inclusiv eliminarea voucherelor de vacanță ar însemna o tăiere de salarii.

Citește și: Calea ferată Henri Coandă – Gara de Nord, blocată în instantță de Ion Țiriac: De ce a oprit miliardarul proiectul

"Iohannis a spus Ieri că tăierile de pensii și salarii care urmează ar fi una dintre" sperietorile mincinoase ale PSD ".

Primn primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Și nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate!

PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

PNL-iștii spun că vor anula bonusurile și sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii!

Și premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iștilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis?

Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal că trebuie impozit pro progressiv pe salarii (stati stat, privi privat) – adică tot tăieri – și că trebuie lăsați pe drumuri 400,000 de bugetari – adică să tăiați cu totul 400 de ?!

Și nu spuneați chiar dumneavoastra și tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-ați dat de gol că vreți să le tăiați. Că e logic, dacă "nu mai sunt bani", trebuie tăiate.

Dragi români, nu vă cer să mă credeți pe cuvânt când vă spun că vine austeritatea. Citiți ce zic PNL-iștii și vă veți convinge! Eu vă spun doar că puteți opri totul cu votul din noiembrie! ", Scrie Mihai Fifor.


Source link