Monday , March 30 2020
Home / romania / Pe urmele Biancăi Andreescu: o româncă alege să reprezinte o altă ţară în competiţiile oficiale

Pe urmele Biancăi Andreescu: o româncă alege să reprezinte o altă ţară în competiţiile oficialeAnunţul a fost făcut printr-o postare pe Facebook şi, aparent, decizia a fost luată şi în urma înfrângerii suferite de sportivă, la debutul în UFC, ceea ce i-a adus o serie de critici, notează "Prosport".

„În primul rând, e cu totul şi cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. Romn România, ca fată, toţi se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat aşa ceva. Socializăm altfel şi toată lumea e egală, toţi ne simţim la acelaşi nivel. Aş putea compara Canada cu un oraş în care am stat: Oradea. De ce? Sign up că e linişte, lumea e liniştită.

Bucn Bucureşti am stat jumătate de an şi eram stressată de agitaţia şi aglomeraţia care peste tot era, aici pot spune că mă bucur de linişte. Alti altceva, aici fiare face ce vrea, nu există prejudecăţi. Nu contează cum te îmbraci or dacă ieşi ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deşi thisţial am crezut că s vin doar important o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. Romn România voi veni doin în vizită, cel ţt cât timp părinţii mei vor fi în ţară, important for intenţionez să-mi clădesc un viitor aici şi să-i aduc şi pe ei ", a deci of the Potato Beli.

Originară din Drobeta Turnu Severin, sportiva s-a stabilit în oraşul Hamilton, din provincia Ontario. Din 2014, este luptătoare profesionistă, fiind multiplă campioană naţională, europeană şi mondială la Kempo şi kickboxing.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, print-un Like mai jos:


Source link