Saturday , June 19 2021

Oops! Am photographyat-o pe Antonia imp timp ce …Una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe scena muzicală românească a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul uluitoare, în public. Cu siguranță, Antonia nu și-ar fi dorit ca aceste imagini să ajungă sub privirile admiratorilor ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, moment incredibile cu i lita Alex Velea. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, "PRIZONIERĂ" CHN CHINA LA UN CONCURS DE MISS: "NU AVEM MÂNCARE, FETELE LEȘINĂ PE CAPETE ȘI …")

Zilele Trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Antonia î zone de nord a Capitalei, acolo unde frumoasa artistă a mers împreună cu iubitul ei, celebrul cântăreț Alex Velea, la o sală de fitness.(NU RATA, AICI: ANTONIA & VELEA AU AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL CU UNUL DINTRE COPII, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

La plecare, bro, tras de fiare, senzuala cântăreață a fost protagonista unor momente de-a incredibile dreptul. "If you want to use the spept mașină, if the shortcut is not gest … cell will be neașteptat. Artista a recruit vizibil deranjată de pantalonii pe care-purta, a cău nu a statist și i-ajat imediatrics, dintr-o mișcare, cu mâna. Cu un singur gest, Antonia a reușit săngă privirile tuturor celor jur. (NU RATA, AICI: CANCAN.RO E "REGELE SITE-URILOR" DIN ROMÂNIA!)

Anton a rezolvat rapid problema

Antonia Alexi Alex Velea is the professor de mai bine de patru ani

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n .: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n .: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, I do foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe August 28, 2010. În prezent, ea locuieşte à Italia alături de bunicii lui Vincenzo.(NU RATA, AICI: EX-SOȚIA CELUI MAI BOGAT PRIMAR DIN BUCUREȘTI A MATERIAL DISPERATĂ LA 112 ȘI A ANUNȚAT CĂ E AGRESATĂ DE ACTUALUL SOȚ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rug să ne scrie la [email protected] or pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226,226)


Source link