Tuesday , November 12 2019
Home / romania / Noua Mazda 3 a fost prezentată oficial

Noua Mazda 3 a fost prezentată oficialNoua Mazda 3 gAuto

Mazda 3 a văzut lumina zilei în anul 2003, când înlocuia seria 323. Azi a fost prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles cea de-a patra generație a modelului compact cu ambiții globale, care vrea continue continue succesul precedentelor serii, ce s- au vândut în total în mai bine de 6 milioane de unități.

Noua Mazda 3 2019 adoptă un design și implementează o serie de technologist care vor permite constructorului nipon atingerera țelului de a transformer pe în Mazda Premium. Asta înseamnă satisfacerea cerințelor unor clienți mai exigenți, cărora le este promisă o și mai mare plăcere de a conduce o Mazda.

Partea de design, noua Mazda 3 2019 continuă linia trasată de limbajul Kodo – Soul of Motion, this letter în 2010 odată cu prima generație CX-5. Acum avem forme cel puinin la fel de fluide, c o parte frontală destul de agresivă. Hatchback-ul propune geamuri laterale spate mici, ce se îngustează către ceiling, î timp ce versiunea sedan aduce o notă de eleganță evidentă, cu portbagajul ce continuă natural liniile caroseriei.

Interior the interior of the pot of observatory îmbunătățiri de nivel estetic, care, cel mai probabil, vin la pachet cu materiale și finisări de cea mai bună calitate. Instructions first, complete borders, la fel și poziționarea gurilor de ventilație și a comenzilor climatizării. Ecranul de 8.8 inch al sistemului de infotainment este integrat mult mai plăcut î partea superioară a bordului, timp ce consola centrală înălțată aduce schimbătorul de viteze și comenzile HMI mai aproape de șofer.

Din punct de vedere al motorizărilor, vor fi disponibile două unități pe benzină, una 1.5 lit, calama de 2 lit, cel mai probable cea din urmă va veni în două variante de putere. Ambele versionuni includes cele mai noi tehi Skyactiv-G, printre care admisie, system de injecie și formă a pistoanelor optimizate.

Noua Mazda 3 este primul model ce va fi echipat cu noul motor Skyactiv-X engine, ce folosește innovatorul SPCCI system – Spark Plug Controlled Compression Ignition. Grație acestuia se pare că vor fi obținute ata plaja de turație a unui motor pe benzină cât și cu cuplul, răspunsul inițial și consumul unui diesel. Mai mult, acest tip de motore, as the sistemul inteligent assistant de Mazda M Hybrid, care va reduce the multi consumul de carburant ș emile.

Pean ng motoarele pe ra vu putea fi ales ș un diesel Skyactiv-D de 1.8 liters, cu optimizări for consum redus ș rafinament superior î funcionionare.

Partea de tehnologie, noua Mazda 3 include în pachetul i-Activesense noul system de monitorizare a șoferului – Driver Monitoring. Prin intermediul unei camere cuuuuuuuuuuuuuu LED IR, sistemul observes cât de deschiși sunt ochii șoferului și unde privește, cât de des clipește, precum și unghiul feței, for a egeelege nivelul de oboseală.

Front Cross Traffic Alert (FCTA) folosește senzori radar amplasați partea din fața a mașinii for a detecta vehiculele ce apropie din lateral într-o intersecție cu vizibilitate redusă or la ieșirea dintr-un garaj, o parcare etc.

Noul pilot Cruising & Traffic Support (CTS) automaton assistant, partea de accelerație, frânare și direcție în ambuteiajele de pe autostradă.

O premier ma pentru o mașină Mazda este și airbagul pentru genunchii șoferului, ce va veni standard. Totodată, airbagurile laterale sunt formate din două camere separate, una în fațilalte. Prima va avea o presiune mai scăzută de aer, în timp ce a doua va folosi o presiune mai de mare de aer, for a reduce sarcina ce trebuie preluată de toracele pasgerilor î cazul unui impact laterally.

Deocamdată informațiile sunt limitate, dar voi reveni la mijloc de decembrie cu detalii complete despre toate tehnologiile pe care noua Mazda 3 le integrează, open voi vedea mașina în cadrul unui eveniment dedicat.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recipe for telefoane mobile, automobile, dispozitive audio zone, monitoare, televizoare, aparate photo și nu numai. Folosește Sony Xperia XZ, Xiaomi Redmi 3 ș Canon EOS 600D + Canon EF-S 15-85 mm 1: 3.5-5.6 IS USM Canon Canon 50mm 1: 1.8 STM.


Source link