Negocieri dure for fotostist dorit de FCSB! Becali şi-a făcut calculele: "Eu or 500,000 de euro". Cât cere clubul jucătorului[ad_1]

<! – SAU:

->
Negocieri dure for fotostist dorit de FCSB! Becali şi-a făcut calculele:

Unul intre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 Betano e Darius Olaru, 20 de ani, de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul a fost la un pas de a ajunge la FCSB vara trecută, dar mutarea s-ar putea realiza à această iarnă, Becali dorindu-l sub comanda lui Dică. Totuşi, finanţatorul FCSB negociază "la sânge" cu oficialii din Mediaş, care ar trebui să se mulţumeas doar cu 500,000 de euro.

Ultimele informaţii din presă susţineau că medieşenii îşi doresc 750,000 de euro î schimbul fotbalistului pentru care există interes şi din afara ţării. Schn schimb, Gigi Becali este dispus ofere cu 250,000 de euro mai puţin, iar finanţatorul le-ar putea oferi şi un procent dintr-un viitor transfer, aşa cum a făcut şi în cazul altor fotbalişti veniţi la FCSB: "Eu le dau 500,000. Dacă nu vor, bine! Asta e oferta mea", a declarat latifundiarul din Pipera, la ProX.

Darius Olaru a devenit un de de bază la Gaz Metan, important care a adunat 13 meciuri în actualul sezon. Un the goal of the două pase decisive şi-a trecut în cont Olaru, jucător crescut de mic la clubul din Mediaş. Transfermarkt Conform, Darius Olaru e cotat la 500,000 de euro. După 16 stage, Gaz Metan ocupă locul 5 î League 1 Betano, cu 26 de puncte.

[ad_2]

Source link