Sunday , April 5 2020
Home / romania / Mult aşteptatul Realme X2 Pro apare într-un hands-on clip, cu un spate foarte lucios (Video)

Mult aşteptatul Realme X2 Pro apare într-un hands-on clip, cu un spate foarte lucios (Video)Săptămâna ce urmează să înceapă va include o sumedenie de lansări interesante, în frunte cu cea a lui Pixel 4 pe 15 octombrie. Tot pe 15 octombrie vine şi Realme X2 Pro, care ar trebui să fie cel mai ieftin flagship cu Snapdragon 855+ processors. Timntre timp au apărut o sumedenie de teasere şi scăpări, care culminează cu clipul hands-on de mai jos.

Ceea ce vedem aici ar fi varianta albă a lui X2 Pro, similară cu cea perlată de Realme XT. Partn partea de jos are ceva nuances mov-roz, iar spatele e foarte glossy. Acest clip hands-on a fost publicat pe reţeaua de socializare chineză Weibo şi chiar dacă nu înţelegem ce spune autorul, măcar avem un prim plan cu camera vi vedem şi fata telefonului.

Realm X2 Pro vine cu o cameră quad în spate, verticală şi centrată şi aduce şi un audio jack de 3.5 mm jos, lângă portul USB-C. Totally acolo se află un microphone şi un difuzor. Ţn faţă se afla un ecran de 6.5 inch, cu breton picătură şi muchii cam groase for ce cere în 2019. E important de menţionat că acesta va fi un display cu refresh rate de 90 Hz, i printre dotări vom mai gsi şn 12 GB. RAM şi difuzoare stereo.

Bateria de 4000+ mAh ar trebui să vină cu încărcare rapidă la 50W. Camera din spate va includes un senzor de 64 MP, însoţit de camere Bokeh, Macro şi Ultra Wide. Încă nu avem preţ, from aş paria pe o sumă de 300 de euro or chiar sub, dacă tot se lauda ca e aşa ieftin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


Source link