Wednesday , April 8 2020
Home / romania / Hyundai promite tehnologia care o să schimbe total module în care șofezi

Hyundai promite tehnologia care o să schimbe total module în care șofeziHyundai promite o technologie care va schimba din temelii module de condus pe care-l cuno astti astăzi. Sud-coreenii au anunțat un a unic system în lume denumit Machine Learning, care se bazează technology Smart Cruise Control.

Hyundai se pregătește să lanseze o technology care va revoluționa module în care șoferii interacționează cu mașinile lor. Se numește Machine Learning sei se bazează pe Smart Cruise Control system, there are cel care îi permite autoturismului să te citească, să te învețe pe de rost.

Practic, asta înseamnă că toate caracteristicile comportamentul tău la volan vor fi încorporate în sistemul de conducere autonomă al mașinii. Astfel, te vei bucura de o experiență personalizată. Sud-coreenii de la Hyundai susțin că ideea lor este unicat ăi că technologia va fi implementată în viitorul apropiat.

Cum funcționează tehnologia Hyundai

Altntre altele, Smart Cruise Control technology activează o componentă șofatului autonom, care-ți permite nu intervii deloc asupra mașinii. Practic, poți lua mâinile de pe volan for autoturism ultie să păstreze distanța față de vehiculul din față atunci când rulează la viteaza aleasă de tine.

Sistemul se folosește inclusiv de inteligența artificială for a învăța pe de rost comportamentul șoferului sti stilul de condus.

Hyundai susține că, prin intermediate Machine Learning, autoturismul copiază perfect stilul în care conduci și atunci știe cum să ghideze autoturismul. Ce e ferred façade de precedenta version de Smart Cruise Control e că, de acceastă dată, șoferul nu mai trebuie as introducă manuals are listed in față de autoturismul din față momenti momentul accelerării.

E motivation for care, de fapt, precedenta version of a fost at a de apreciată de șoferi. Iar Hyundai s-a gândit să o îmbunătățească. Noua tehnologie se folosește de senzori, camere radari radar for a-adi aduna informațiile necesare. Apoi, aceste informații sunt adaptate la modul de condus al șoferului.

Sistemul ține cont de trei factori: distanța față de autoturismul din față, accelerație și viteză de reacție. Mai mult, ideea Hyundai ține cont și de alte circumstanțe precum porțiunile de drum cu limitări de viteză or trasee agglomerate.

Noua tehnologie atinge nivelul 2.5 pe o scală de la 1 la 5 privind condusul autonom, în care 5 reprezintă cel mai înalt nivel.


Source link