Sunday , March 29 2020
Home / romania / Este 2019 anul in care Galaxia SUPERSTARURILOR ramane fara Neymar ?! Cum justifica France Football omiterea celui mai scump fotbalist al lumii de pe lista for Balonul de Aur

Este 2019 anul in care Galaxia SUPERSTARURILOR ramane fara Neymar ?! Cum justifica France Football omiterea celui mai scump fotbalist al lumii de pe lista for Balonul de AurFrance Football a anuntat aseara lista celor 30 de jucatori nominalizati la 'Balonul de Aur'.

Castigatorul trofeului va fi anuntat pe 2 decembrie, intro-gala care va avea loc la Theater du Chatelet in Paris.

Main prima oara de cand se decerneaza trofeul, castigatorul editiei anterioare nu afla pe lista finalistilor. Alaturi de Luka Modric, top 30 lipseste din un alt nume urias din fot european. Neymar n-a fost inclus de journalistii francezi in cursa to cel mai important important trofeu individual din fotbal.

Azi, France Football a publicat intr-un articol extins explicatiile for absenta lui Neymar.

Accidentarea in cel mai important moment al sezonului precedent, inaintea dublei cu Manchester United din optimile de finala ale Champions League, comportamentul or nepotrivit the absenta din luptele let's ale echipei sale, apoi telenovela transfer la Barcelona la motovele prin care France Football justifica lire Neymar din cursa.

Anul trecut, Brazil cumparat cu 222 de milioane de euro de PSG de la FC Barcelona a incheiat lupta for Balonul de Aur pe locul 12.Source link