Sunday , November 17 2019
Home / romania / eMAG on Huawei și Samsung la prețuri de ți le permiți chiar și în România

eMAG on Huawei și Samsung la prețuri de ți le permiți chiar și în RomâniaeMAG, sir bagă o campanie de reduceri. Telefoanele Samsung Huaweii Huawei sunt la prețuri excelente și acestea sunt câteva recomandări.

Nici n-a terminat bine cu reducerile de Black Friday, căng eMAG dînainte cu campaniile cu prețuri mici. Telefoane Samsung Huaweii Huawei, televizoare Philips or Samsung, mașini de spălat, dar și fashion și jucării, toate sunt pe listă. „Marea Unire a prețurilor mici"E campania de acum și eMAG promite reduceri de până la 50%. Din listă, am ales câteva telefoane Huawei Samsungi Samsung la prețuri bune.

Prețuri mici la Huawei Samsungi Samsung de la eMAG

Prima recomandare e un proaspăt lansat telephone. E vorba de Huawei Mate 20 lite cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM un un ecran generos de 6.3 inches Full HD +. Îl găsești cu reducere de 11% la eMAG.

Una dintre recomandările constante a fost Samsung Galaxy A8. E phone for foarte bun, de buget. Are 32 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de 5.6 inches Full HD +. Are oi o photo cameră de 16 megapixels, dar pe față are două: 16 și 8 MP. E disponibil cu o reducere imensă de 45%.

For telephone bun, lansat în primăvară, este Huawei P20 Lite. Are ecran de 5.84 inches Full HD +, are 64 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Partea și mai bună e că are două camere photo: 16 ș 2 MP. Desigur, eMAG îl are cu o reducere imensă: 41%.

Și-a shortcut loc lejer un for Samsung Galaxy A7 (2018). Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM ș un ecran de 6 inches Full HD. Dar spate are tot ce-i mai bun: trei camere foto de câte 24, 5, respectiv 8 megapixels. Îl găsești cu un super pre n perioada asta.

Telefoane premium Huawei Samsungi Samsung de la eMAG

Dacă ai buget, lock avem recomandări. De exemplu, Samsung Galaxy S9 Plus e la eMAG la preț de Black Friday. Are 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și două camere excelente photo. Prețul e redus cu 31%.

Huawei P20 Pro is hosted by Nokia. Are trei camere foto, 6 GB de memorie RAM ș 128 GB spațiu de stocare. Mai mult, va primi curând actualizare la Android Pie și rezistă la apă. IAR eMAG îl are la preț bun: reducere de 23% în actuala campanie de reduceri.

Nu în ultimul rând, un Samsung de vârf: Galaxy Note 9. A host ț august, are două camere photos, ecran de 6.4 inches, 6 GB de memorie RAM ș 128 GB spațiu de stocare. Partea și mai bună e că prețul a scăzut repede, chiar și la eMAG. Cea mai nouă reducere e de 26%.


Source link