Friday , April 3 2020
Home / romania / Cum l-a descris Elton John pe Elvis Presley. A rămas blocat

Cum l-a descris Elton John pe Elvis Presley. A rămas blocatElvis Presley, cand avea 26 de ani. Imagine scanata de pe negativul original

Elvis Presley, cand avea 26 de ani. Imagine scanata de pe negativul original

<! – this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered ->

Elton John a povestit cum a decurs întâlnirea cu Elvis Presley, și a precizat că "Regele Rock'n'Roll" nu l-a impressionist. Asta din cauza aspectului fizic al superstarului american, care la acel moment avea doar 41 de ani.

"Întâlnirea a fost atât de tristă … Elvis se transformase într-un om gras, fără ochi. Ochii erau scufundați în cap, a fost patetic. Se transformase intr-o persoana drogata din cauza medicamentelor luate in exces, totusi, totusi dar totu ramasese magic ", și-a amintit Elton John.

Elton John a susținut într-un interviewing celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey că știa că Elvis Presley va fi mort într-un an. În anii ’70, Elton John însuși s-a luptat cu consumul de droguri.

Elvis Presley (1935-1977) a murly pe 16 august 1977, din cauza unui infarct, pe fondul dependent on a supradozei de medicamente, la Graceland, casa lui din Memphis.

Notă: Photography de arhivă cu Elvis Presley, scanate de pe negativele originale, provin din colecția journalistului Cristian Otopeanu

.

Stirile PRO TV


Peşti marcaţi cu cipuri, găsiţi într-un restaurant din Deltă. "Veneau de pe Lună"


Source link