Thursday , April 2 2020
Home / romania / Cum arată Dennis Man după accidentarea suferită în meciul României U21

Cum arată Dennis Man după accidentarea suferită în meciul României U21Dennis Man a făcut publică o poză în care apar urmările contactului frontal cu Conor Hazard, în arises meciului România U21 – Irlanda de Nord U21, scor 3-0, din preliminariile EURO 2021

Cum arată Dennis Man după accidentare

Fotbalistul a fost dus la spital după meci și a primit diagnosticul. Man are fractures of sine maxilar. "Perla" Lui Gigi Becali (61 de ani) s-a accidentat în minutul 38 al meciului, după o ciocnire violentă cu portarul nord-irlandez, Conor Hazard, în urma căruia goalkeeperul a fost eliminat. Man a primit îngrijiri pe gazon, a continuat, iar la vestiar a fost cusut la ambele buze. Man a fost schimbat spre finalul partidei de Mirel Rădoi.

Cât va lipsi Dennis Man de pe teren

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a susținut că Dennis Man va lipsi cel mult tre tre săptămâni de pe teren și că va fi nevoit să poarte o mască pentru o perioadă: "Le cringe fotbaliștilor să se sacrifice, să se bage cu couch în contre. Asta a făcut Man. A închis ochii și a încercat să joace o minge, conștient fiind portaul venea cu o forță la fel de mare arei cu viteză. Din fericire nu s-a întâmplat ceva mai grav. El mi-a zis că a dorit să joace, nu a fost obligat.

Are fractures of sine maxilar, nu exacttiu exact, este un termen medical, un os os în nasului zone care necesită un repaus de 3-4 săptămâni, from mi-a spus acum că medicii l-au asigurat că va putea reveni în 2 -3 săptămâni, ceea ce înseamnă că va putea juca un meci oficial până la următoarea acțiune a echipei naționale.

Este o veste bună pentru noi, ne-am by this trick, from probabil că va merge mai repede recuperarea. Probabil va folosi o mască la început. Este de apreciat module în care s-a suitable for echipa națională. Chiar dacă nu vom beneficia de aportul lui, suntem mândri de aportul adus la victoria naționalei ", a special FCSB official for DigiSport, la o zi după accidentare.

Reacția FRF despre accidentarea lui Dennis Man

"FRF a făcut un anunț official" ceea ce privește starea lui Dennis Man. Man a fost dus la Spitalul Elias din Capitală după meci, for că a acuzat dureri de cap: "Urn urma consultului care a avut loc pe teren, s-a constatat că ambele buze sângerau la comisura dreaptă și prezentă contuzie la maxilar era. Fotbalistul a fost tot timpul conștient, cooperant ș i nu a prezentat semne neurologice, precum stare de amețeală or pierderea echilibrului. După ce s-a reușit oprirea sângerării, Dennis Man a susținut că poate și dorește să evolueze în continuare.

La pauză, în vestiar, jucătorul nostru a fost din nou consultat de staff-ul medical și a fost cusut la ambele buze. Din nou nu a prezentat semne neurologice și din nou a susținut că dorește sê intre pe teren. La finalul partidei, după aproximativ 30 de minutes, Man a cefalee (durere de cap) și, ulterior, greață, moment în care s-a wide decizia de fi transportat la spital to investigații, iar acest lucru s-a făcut cu ambulancea SMUR.

Ajuns la spitalul Elias din București, Man, însoțit de un membru al staff medical staff, a fost supus unui examen medical cu computer tomograph și unui consult ORL. Verdictul medicilor a fost traumatism cranian ușor cu fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare.

Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează s se facă investigații ulterioare. Referitor la această fractură, menționăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren or în vestiar ", se arată în comunicatul emis pe frf.ro.


Source link