Wednesday , April 1 2020
Home / romania / Contra l-a chemat de urgenta for meciul cu Norvegia si e shaved DIRECT TITULAR: "E cel mai bun in Romania!" Becali l-a vrut, from FCSB a record transfer

Contra l-a chemat de urgenta for meciul cu Norvegia si e shaved DIRECT TITULAR: "E cel mai bun in Romania!" Becali l-a vrut, from FCSB a record transferRomania – Norvegia se joaca marti seara, ora 21:45, IN DIRECT LA PROTV.

Romania all afla in fata unui meci capital. Marti, in direct la ProTV, elevii lui Contra is filled with joaca sansele de a fi la EURO in fata Norvegiei the in fata unui stadium wishin copii.

Contra are let's Batai de cap inaintea partidei. Ambii fundali centrali titulari, Chiriches the Grigore, s-au accidentat. Contra i-a chemat de urgenta of Burca, de la CFR, the Cristea de la FCSB player for a-i inlocui pe cei doi.

Valeriu Iftime, fostul patron al lui Burca la Botosani, il cere pe fundasul CFR-ului in primul "unsprezece" la meciul cu Norvegia. Iftime il vede pe Burca mai pregatit for un duel cu atacantii nordici decat pe Nedelcearu or Rus, fundraising care or terminology for terminology including the Insulele Feroe.

"Eu nu sunt selectioner, from Contra trebuie sa bure titular pe Burca cu Norvegia. La aceasta ora, după ce Chiriches sa accidentat, Andrei este cel mai bun fundas al Romaniei. Da, ati auzit bine! Este cel mai bun fundas din lotul Romaniei chiar si la jocul aerian, iar meciul cu Norvegia o sa fie unul de mare lupta, Burca nu va avea trac, deoarece el a jucat meciuri dance internationale for the CFR, Eu zic ca, daca tot l-ai adus pe Burca la nationala , atunci trebuie sa il si for titular. Nu trebuie sa il aduci asa doar la numar. Nu am nimic cu Nedelcearu or Rus, from Burca este mai bun ca amandoi for acest meci de mare lupta ", a declare Valeriu Iftime for ProSport.

Burca ar fi putut veni la nationala acum din postura de jucator al FCSB. Gigi Becali a dorit sa transfere pe fundasul central in varsta de 26 de ani, insa Mihai Stoica a consider la acel moment ca Burca nu este potrivit for FCSB.


TOATA Romania vede Romania! Feroe – Romania, sambata, ora 19:00, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 – Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!


Source link