Saturday , February 22 2020
Home / romania / Concert André Rieu, la Cluj, pe 5 aprilie 2019. Cât costă un billet

Concert André Rieu, la Cluj, pe 5 aprilie 2019. Cât costă un billetAndré Rieu concertează în România pe data de 5 aprilie a anului viitor. Spectacolul din țară va fi inclus, un-turneu, is a care that is a little septembrie. Primele concerte au avut deja loc în Statele Unite ale Americii și în Canada. Biletele sunt disponibile începând cu ziua de joi, 29 noiembrie. Fanii lui André Rieu le vor putea achiziționa de pe www.eventim.ro or www.andrerieu.com:

Orange, Vodafone, Magazinele Carefour, dar și din benzinăriile OMV. Turneul marelui artist a început luna septembrie și se va termina în decembrie. Primele scene pe care a cântat sunt din Statele Unite și din Canada, luna octombrie î va surprinde în Argentina, luna noiembrie în Australia, iar în decembrie va cânta în Marea Britanie.

André Rieu, concert în România!

Unul dintre cei mai populari cântăreți, "Regele Valsului", a cuma cum, I acesta cunoscut, vine, România, la Cluj. "Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite adă emucție ți bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. Concertn concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu ", a spus of André Rieu.

André Rieu, muzician de excepție!

Artistul este un violonist foarte cunoscut, dirijor, dar și compozitor. Cântărețul a fost cunoscut for înființarea ul anul 1987 a Orchestrei Johann Strauss. Acesta locuiește într-un castel in the first său natal care a fost construit is written in 1452. Please remember if you don't know it or not for scenele României, zis! André Rieu vine la Cluj-Napoca, la BT Arena, pe data de april 5 2019. Show-ul spectaculos va începe la orele 20:00. De-a lungul timpului, artist a vândut peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri, avâdn numărul 1 în topurile internaționale. De asemenea, a câștigat și 500 de discuri de platină.


Source link