Thursday , April 9 2020
Home / romania / cel mai mare şi mai nou iPhone e scos din cutie, pe nuanţa specială verde (Video)

cel mai mare şi mai nou iPhone e scos din cutie, pe nuanţa specială verde (Video)A venit şi acel moment al anului: scoaterea din cutie a flagship-ului Apple pe anul curent, în acest caz iPhone 11 Pro Max. El Este cel mai mare şi mai puternic phone tripleta din iPhone 11, cu un ecran OLED de 6.5 inch şi procesorul Apple A13 Bionic. Până şi bateria a început să sune mai de Doamne Ajută la aproape 4000 mAh… Telefonul îl găsiţi la Orange România la 5,885 lei la liber, or 232 de lei pe lună în 24 rate, cu abonament Orange Me Smart 8. Hi să vedem cum stăm cu unboxing-ul.

Nici când am realizat primul hands on cu acest phone nu mi-am ascuns lipsa de simpatie for Apple design. Lucru reflectat şi în multe comentarii de pe comunitatea Mobilissimo. Pur şi simplu nu sunt fan al noului design al spatelui şi mai ales al camerei. Bri bretonul e prea mare for 2019. Susţin în continuare acest lucru, la fel cum susţin ă că nuanţa verde de aici e de fapt un fel de gri …

Apple iPhone 11 Pro Max scos din cutie

Finen fine, în cutie se află un cablu Lighting to USB-C, un prim semn că poate într-o bună zi vom avea un iPhone cu USB-C port, from şi un încărcător de 18W, încă un semn bun, că Apple începe să se trezească. Apoi găsim o pereche clasică de EarPods, cheiţa for SIM, manuale şi stickere. Pe lângă varianta Midnight Green pe care o avem noi, mai sunt şi versiuni argintii şi Space Gray ale telefonului.

Incarcator Apple iPhone 11 Pro Max

Chiar dacă nu mi se pare a fi chiar verde, trebuie să recunosc că spatele acestui telephones are o textură plăcută la atingere, iar sticla imită excelent metalul. Iar abordarea mată e interesantă. Sunt şi un pic mai înduplecat şi receptiv la ergonomie. Astfel, 226 de grame este o greutate foarte mare for un telephone, from după o săptămână de utilizare aş zice că m-am obişnuit cu ea.

Personal tot iPhone 11 Pro aş cumpăra dacă aş avea de ales între cele două flagship-uri. Măsoară 8.1 mm în talie şi vine cu o ramă din oţel inoxidabil, sticlă în faţă şi spate. Are şi IP68 certificare for rezistenţa la apă şi praf, iar ecranul este un OLED de 6.5 inch, cu rezoluţie de 2688 x 1242 pixeli. Are touch sensing la 120 Hz, HDR support, Wide Color True Tone, from promisiunea 800 nits de luminozitate.

Casti Apple iPhone 11 Pro Max

Zn zilele mele de utilizare, mai ales la gaming şi ducând telefonul şi pe afară la un soare neaşteptat de octombrie, aice zice că display-ul s-a comportat excelent. Also refer to faptul as super luminos, are contrast excellent i culori vibrante în jocuri ca Oceanhorn 2.

La interior avem un processor Apple A13 Bionic, care trebui să facă telefonul să duduie încă minimal 3-4 ani. E un hexa CPU core bazat pe proces de producţie de 7 nm + şi având şi un GPU quad core. Mai vine la pachet cu un NPU octa core, care as ocupă de sarcinile AI. Totuşi le vom resimţi abia cu un update iOS viitor, care am înţeles că ar drumul la Deep Fusion acela care umblă la textura pozelor.

Apple iPhone 11 Pro Max, continutul cutiei

Telefonul mai dispune şi de 4 GB RAM, 64 GB stare (from sunt şi versionuni cu 256 GB or 512 GB). Avem şi baterie de 3969 mAh cu încărcare rapidă la 18W, from şi încărcare wireless Qi rapidă. Primim şi stereo difuzoare, iar telefonul dispune de un Taptic Engine care înlocuieşte 3D Touch cu o vibraţie discretă când ţinem apăsat pe ecran pe iconuri.

Face ID e la posturi, de această dată folosind senzorul din breton for captură a feţei la un unghi mai larg. Acn acel breton lat se află acum o cameră selfie de 12 MP, cu obiectiv de 23 mm, deschidere F / 2.2 şi HDR support. Ştie şi filmare 4K şi stabilizare electronică şi conlucrează cu un senzor 3D Time of Flight, cel use de Face ID.

În spate se află 3 camere:

  • 12 megapixels, wide angle, F / 1.8, stabilizare optică, Dual Pixel Autofocus
  • 12 MP, telephoto, 2X optical zoom
  • 12 MP, ultra wide, 120 de grade

Avem şi bliţ quad LED, filmare 4K la 60 FPS, from captura slow motion la 240 FPS în Full HD. Există şi o combinaţie de stabilizare optică cu electronică aici şi putem alege între cele 3 camere din aplicaţia Camera. The Night module is active, the automat can be used to detect the data putem umbla la secundele de expunere oferite de Apple: 1, 2 or 3 seconds, cam acestea ar fi opţiunile.

Mai avem şi Live Photo şi evident captura Portrait cu opţiunile Studio Light. Pe partea de conectivitate primim Bluetooth 5.0, dual band WiFi, 4G LTE, GPS, Glonass, Galileo şi NFC. Văd acest telefon ca un înlocuitor de laptop şi PC for care or mult de călătorit şi vor să îşi facă treaba treaba pe telefon. Că daily driver aş alege totuşi iPhone 11 Pro, absolutely că stă mai bine la ergonomie.

Atenţie, aş sublinia că Galaxy Note 10+ e un înlocuitor mai bun de PC decât iPhone 11 Pro Max He is prima vedere, plus a parte de editare video, stylus, DeX, from şi confort la utilizare. Revenim cu impress me mai bine definite în recenzia completă. Voi găsiţi telefonul la Orange România la 5885 lei.

Prețuri actualizate:

Apple iPhone 11 Pro Max Unboxing


Source link