Saturday , February 22 2020
Home / romania / And Petrescu s-a dezlănțuit în vestiar! Imagini cu bucuria celor de la CFR

And Petrescu s-a dezlănțuit în vestiar! Imagini cu bucuria celor de la CFR  • Bayern Munchen – Borussia Dortmund (sâmbătă, 7:30 p.m., Digi Sport 2)

  • Botoșani – FCSB (sâmbătă, 8:30 p.m., Digi Sport 1)

CFR Cluj a reușit să se impună pe final, 1-0 score, cu Rennes, în etapa a 4-a din grupele Europa League, esti este cu un pas în primăvara europeană. După victoria obținută împotriva francezilor, And Petrescu s-a dezlănțuit în vestiar dati dat drumul la fiestă.

Ardelenii mai au nevoie de un singur punct, în ultimele două meciuri, for the matematic calificați în șaisprezecimile Europa League și au declanșat bucuria în vestiar.

"CFR, ale!"A fost cântecul preferat de Arlauskis și compania.

VIDEO cu bucuria celor de la CFR, după victoria cu Rennes

CFR – Rennes 1-0. Filmul excels

Mario Rondon le-a adus ardelenilor a treia victorie în grupa E din Europa League. Adversara clujenilor, Rennes, a avut ocazia primei reprize, prin Niang. Culio a dat primul semnal ofensiv după pauză, iar Arlauskis a fost de netrecut la șuturile lui Del Castillo și Bourigeaud.

Rondon a marcat și a fost eliminat

Rondon a note o ocazie mare în minutul 82, from s-a revanșat imediat. Nu a term meciul pe teren, după ce și-a faultat dur un adversar. Apărarea clujenilor a fost de netrecut în ultimele minute, iar CFR este aproape de primăvara Europa League, care poate fi sărbătorită etapa viitoare.

Etapa următoare, CFR joacă pe Olimpico, împotriva lui Lazio, în direct la Digi Sport 1, from the digisport.ro pe, for abonații RCS-RDS, joi, 29 noiembrie.

CLASAMENTUL GRUPEI E

Etichete:
europa league
,
cfr
,
bucurie cfr
,
cfr rennes


Source link