Wednesday , April 8 2020
Home / romania / Acuzat că i-ar face jocurile, Mirel Rădoi este apărat de Gigi Becali! "Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă!"

Acuzat că i-ar face jocurile, Mirel Rădoi este apărat de Gigi Becali! "Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă!"  • League 1, et. 13: Dinamo – Gaz Metan Mediaș (vineri, 18 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1), CFR Cluj – Universitatea Craiova (sâmbătă, 19 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1)

  • Handbal, Liga Campionilor: CSM București – Perla Lublin (sâmbătă, ora 18:00, Digi Sport 1) și Buducnost – Râmnicu Vâlcea (sâmbătă, 8:00 p.m., Digi Sport 2).

Mirel Rădoi a fost acuzat că-i face jocurile lui Gigi Becali, titularizându-i jucătorii de la FCSB, la naționala de tineret. După ce selecționerul tricolorilor mici a negat acest lucru, a venit rândul patronului roș-albaștrilor să infirme zvonurile. Becali susține că Rădoi nu vorbește cu el.

Gigi Becali Miri Mirel Rădoi nu află în cele mai bune relații, conform patronului FCSB. Chiar dacă cei doi sunt naș-fin, selecționerul de la U21 not mers la nunta fiicei finanțatorului roș-albaștrilor.

"Cu ce ​​să mă ajute Rădoi, dacă el nu vorbește cu mine. Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă. Cu ce ​​să mă ajute?

Aa, poate a dina din dragoste, se transmite dragostea naș-fin, from el nu vorbește cu mine, dacă nu a venit nici la nuntă", A Becali Becali for Digi Sport.

Mirel Rădoi chiar l-a ajutat pe Andrei Vlad. Selecționerul l-a titularizat pe goalkeeper-ul FCSB, în ultimele două partide ale naționalei de tineret, cu Ucraina și Irlanda de Nord, ambele încheiate cu 3-0 for tricolorii mici, iar acesta va fi tioetu, cu Ucraina și Irlanda de Nord, ambele încheiate cu 3-0 for tricolorii mici, iar acesta va fi tioetu, cu Ucraina și Irlanda de Nord, ambele încheiate cu 3-0 for tricolorii mici, iar acesta va fi tioetu, ur rain rain ipa ipa ipa

Finanțatorul FCSB confirms for Digi Sport că portarul naționalei de tineret va redeveni numărul 1 la echipa sa. "Da, Vlad va fi titular de acum".

Mirel Rădoi, acuzat că-i face jocurile lui Gigi Becali

Selecționerul de la tineret a fost critic, după ce a preferat să-l utilze pe Andrei Vlad. Decizia de al lăsa pe banca de rezerve pe Mihai Aioani, care este titular de drept la Chindia Târgoviște, a dat naștere unor supoziții potrivit cărora selecționerul naționalei de tineret ar fi înțeles cu Gigi Becali, nașteru alu ul roș-albaștrilor. Cel mai vocal a fost Viorel Moldovan, care și-ar fi dorit ca în poarta tricolorilor mici să fie Mihai Aioani, de la Chindia.

Răspunsul lui Rădoi nu a întârziat să apară. Selecționerul de la tineret a explicat de ce a preferat titularizeze pe Vlad, în detrimentul lui Aioani.

"Nu sunt pus în ipostaza or you oblige de nimeni sres cresc cota unui jucător, sa să încerc să-l aduc din punct de vedere mental la o stare bună. Dacă aș sta după fiecare coleg în parte să-i explic alegerea făcută nu am mai avea timp să ne antrenăm.

Noi avem o idee de construcție elaborată. Vlad are un joc de picior foarte bun. Eu nu sunt aici să-i fac bine or ru unui jucător. Nu mă interesează să îi cresc or să îi scad cota. Eu sunt aici for rezultat", Aus Rădoi, după cele două meciuri.

20 de ani are Andrei Vlad.

250,000 de euros este cota de piață a lui Vlad, transfermarkt.com conform.

Gigi Becali a vorbit și despre accidentarea lui Dennis Man

Tot la tineret, FCSB i-a mai avut pe Man, Moruțan Oi Oaidă. Primii doi s-au întors însă accidentați. Dacă Moruțan a revenit deja la antrenamente, Man va absenta 2-3 săptămâni.

FCSB financiațon consideră că "perla" sa va reveni multai mai prernic după ce a fost făcut KO de portarul celor de la Irlanda de Nord U21, în meciul cu România U21, câștigat de tricolorii mici cu 3-0.

"Orice suferință a lui Man îl face mai tare. Și pe el și pe noi. Această accidentare îl va întări, va reveni mai puternic", Susține Becali.

21 de ani are Dennis Man.

5.5 milioane de euros este cota de piață a lui Man, conform transfermarkt.com.

Etichete:
echipa nationala
,
romania u21
,
becali teeth
,
mirel radoi
,
fcsb
,
dennis man
,
andrei vlad


Source link