Kjøper av Fred. Olsen Energy-rigg isn't really: – Et skjær i sjøen – Fred. Olsen Energy – Børs og Finans[ad_1]

Fred. Olsen Energy må finne en alternativ løsning i arbeidet med refinementering etter at den aktuelle kjøperen av boreskipet «Bolette Dolphin» just like that.

Salget av enheten var nemlig en viktig brikke i forsøket på å rydde opp i gjelden, og senest i forrige uke advarte selkapet om at alternativet til en refinansieringsløsning er concurs.

– Dette er et skjær i sjøen, sier analytiker Steffen Evjen i Danske Bank til E24.

– Vi bro at the same time enhancen er en viktig del av totallsosningen. Det virket, which is the point of på plass, indicates the value of urolig, the system, the clock.

På Oslo Børs svarer investorene med å sende Fred. Olsen Energy – the general director of the overdue trial for onsdag formiddag etter nyhetene.

Børskommentar (+): Er fire arbeidsledige rigger fra 70-tallet verdt over ti milliarder?

Tror boreskipet blir solgt

Fred. Olsen Energy meldte tidligere i november at det var i forhandlinger med den mulige kjøperen om salg av «Bolette Dolphin» for 340 million millionaires, en del av den omfattende refinancingering av riggselskapet.

Men sent tirsdag kveld varslet selkapet at aktuelle kjøperen har trukket seg på grunn av den dramatisk endrede oljeprisen, og usikkerheten knyttet til refinansieringsprosessen i Fred. Olsen Energy.

– Dette set the midlertidig stopper for prosessen, drag the tracer for tattat de vil forsøke å selge bipet. Det er en attraktiv enhet, sier Evjen.

– Jeg vil tro at det er nok av kjøpere der ute, til riktig pris vel å merke, sier han.

Meglerhuset anslår at boreskipet er verdt minst 300 million millionaires. Det ble bygget i 2013, og lå i tredje kvartal i såk smart opplag utenfor Tenerife.

– Det vil sannsynligvis bli en americask kjøper, the increase in the size of the inn med bedre muligheter for komme is the relative contract rkt. Det er en enhet som er gans to varm. Det vil koste relativt lite å få den ut, sier Danske Bank-analytikeren.

Jobber med alternative løsninger

Detect the forrige file, at en av långiverne ikke ville støtte refinansieringsforslaget.

I see the checklist sketch server at forlaget to the list of levedyktig eters at kjøperen, right.

Fred. Olsen Energy-sjef Ivar Brandvold sier selkapet not comment, but finnes andre interessenter, og sier cell, if speculative, i am avgjørelsen fra denuel kjøperen er et forhandlingsspill.

Administrerende direktør Ivar Brandvold i Fred. Olsen Energy.
Administrerende direktør Ivar Brandvold i Fred. Olsen Energy.

Redningsforslaget ble the last temligere i november, but the spread is not too bad, the omgjøring av all obligasjonsgjeld til aksjer, it is important to avfisk capital, not only creditors, but also the minimum credit, the minimum credit for the dagens aksjonerer.

– The starter is the jobbe på ttt, vi har jo vært i diskusjoner svært lenge. Da vil jo diskusjonene fortsette og selskapets oppgave er å jobbe for å finne en gjennomførbar løsning, sier Brandvold.

– Hvordan vurderer dere situasjonen nå?

– If you comment on the comments and vi vurderer situasjonen i hele denne prosessen. Determined to use the job for the finne en lsning, but also at the time of the reset button for the filter. Noen spekulasjoner to overtake vi ikke gjøre, sier Brandvold.

– Det jobbes helen tiden med alternative lsninger. Detbeidet vil fortsette, sier han.

Rigger opplag

En Av de Store Utfordringene can't Fred. Olsen Energy under oljenedturen har vært at det meste av flåten har endt i opplag.

Ved siden av det moderne boreskipet Bolet skapet en flåte av seks boreenheter, men to av scrotes scandal, meldte Fred. Olsen Energy i rapporten for tredje kvartal.

«Blackford Dolphin» en October contract, mens de tre andre var i opplag, ifølge kvartalsrapporten.

Ved utenen av kvartalet hadde contingentholdningen krympet til 154 million dollars ved fra 452 million million dollars and no investors.

Step 30. June the skeletal scale is midlertidig avtale, which is avdragsbetalinger med creditor, and is part of the temperature of the filter.

[ad_2]

Source link