Thursday , April 9 2020
Home / norway / Harrington gir seg som hovedtrener i Sola: – Laget trenger nye ideer og inspirasjon

Harrington gir seg som hovedtrener i Sola: – Laget trenger nye ideer og inspirasjon– Som hovedtrener er jeg ansvarlig for å sikre at resultatene blir levert at banen, og tabellen lyver ikke. Det måtte skje noen endringer nå, sier avtroppende Sola-trener Scott Harrington til Aftenbladet.

Etter å ha ledet Sola ubeseiret gjennom 1. divisjon og rett tilbake til øverste nivå, har comebacket i eliteserien blitt alt annet enn jubel og seiersglede.

Laget med ambisjoner om ikke bare å beholde plassen i eliten har ikke klart å levere på parketten. Etter sju strake tap og null poeng, ga Harrington i dag clubben beskjed om at han fratrer som hovedtrener for a-laget.

– De toist, tre ukene har jeg følt at det var noe annet en laget ikke var godt nok til å vinne kampene, at det handlet om treneren. Jeg synes det er på tide at laget får inn frisk luft, nye ideer og inspirasjon som gir dem de nødvendige marginene som trengs for å snu denne situasjonen, sier han.

– Jeg vil hvert fall være ydmyk nok til å accept at jeg ikke passet godt nok på det som er mitt ansvar denne sesongen, sier han.

– Fortsatt tid til å snu det

Den britiske treneren com til Sola som assistenttrener i mars i fjor. Han Tok over hovedtreneransvaret etter Knut Ove Joa. Harrington forteller at det var en tung avgjørelse å gi seg som hovedtrener. Han opplevde at han hadde tillit fra spillergruppen og fra styret til å fortsette, men valgte likevel å gi seg da resultatene fortsatte å utebli.

– Keep going to seten fingeren at som som bør endres for å snu dette. Jeg har min stil som trener og vi har prøvd ulike ting uten at det har hjulpet. Jeg tror laget trenger noen friske ideer nå.

– Detikstigste for Klubben nå er å komme seg utte dette hurtigst mulg og focus on the accurate som viktig nå. Jeg received det fortsatt er not for camp camp igjen til å snu dette, sier han.

– Kom som et sjokk

– Klubben er i sjokk over at han velger å fratre sin stilling. Han har vært en fantastisk person å jobbe med, sier daglig leder John H. Kåsen i Sola Håndball om at Scott Harrington har valgt å fratre stillingen sin.

Han sier at the club jobber for å finne en kortsiktig løsning in the trend of the situation.

Solas Marstittart fortsetter

Hvem som skal lede Sola når de spiller kvartfinale i cupen mot Flint Tønsberg i morgen, onsdag, er fortsatt uklart.

– Vi må finne en kortsiktig løsning og ta det derfra. Dette kom brått på, sier han.

Kåsen sier han har sett at Harrington har hattttttttttttttttt, Harem dæd vært et theme for the clubben eller styret at hovedtreneren skulle fratre sin stilling.

Sola nederst på tabellen: – Det må skje en endring

– Gjør som vi pleier

Allerede i morgen, onsdag, scal Sola møte Flint Tønsberg i cupen. Malin Holta sier at spillerne forsøker å focusing on the morgendagens camp til tross for the trend of the situation i clubben.

– Vi spillere har selv tatt og trener slik vi pleier før camp. Vi gjør det vi right for å forberede oss godt nok til cupkampen, og håper vi er gode nok til å slå Flint, sier Holta.

Spillerne ønsker ikke på nåværende tidspunkt å uttale seg at Harrington har valgt å fratre stillingen sin.

Umiddelbar virkning

Nyheten ble først kent i en pressemelding fra klubben.

I meldingen står det:

«Det er blitt enighet mellom hovedtrener Scott Harrington o Sola Håndball om at Harrington fratrer som hovedtrener for a umiddelbar virkning med-laget.

Harrington har kontaktet Klubben med ønske om å bli fritatt fra sine oppgaver som hovedtrener for A-laget, Noe Klubben har tatt til etterretning by partene er enige om fratredelsen ».

Sola startet seets the ambisjoner med store. Nå er ledelsen i villrede etter fiaskostart.

Forventninger, egne og clubbens prestasjoner er ikke innfridd by Harrington ønsker derfor å fratre som hovedtrener. Sola HK ønsker å beholde Scott Harrington i en funksjon i klubben, og arbeider med å se alternative muligheter.

Klubben og styret har umiddelbart satt alley arbeidet med å få på plass ny trener til A-laget i Sola HK.


Source link