Thursday , April 9 2020
Home / norway / Bekrefter at «COD: Modern Warfare» dropper loot boxes by egne kartpakker

Bekrefter at «COD: Modern Warfare» dropper loot boxes by egne kartpakker(PressFire.no): Det var tidligere denne uka at en utvikler fra Infinity Ward s seg nødt til å avkrefte at de jobber med loot boxes til det nye «Call of Duty» -spillet.

Og nå kommer det en utdyping i et blogginnlegg.

Spillets will be taken into the loot boxes, men will be introduced to battle passershave det loves at spillers right at the altholdhold of kjøper eller right spille seg til å fortjene. Det loves også at alt som påvirker spillets vil kunne åpnes via spillets.

Passene vil være sesongbaserte og vil heller ikke legges ut tå landseringsdagen til spillet. Ifølge innlegget for å sikre at alle har en god opplevelse rundt lanseringen, i tillegg til at alle scal like muligheter til å låse opp utstyret.

Det hører også med til historien at det vil være både utstyr som påvirker spillet i tillegg til rene cosmetis to endringer.

De forteller også at det er slutt in å splitte spillerbasen med forskjellige kartpakker og at de som kjent satser på krysspilling på tvers av plattformene – begge for å sikre en sunn spillerbase som ikke er splittet.

Nå loves det også at alle kart for flipppiller slippes samtidig på alle plattformer.


Source link