Saturday , February 22 2020
Home / norway / Årsverste for Solberg – NRK Norge – Overstretch over frequency fra ulike deler av landet

Årsverste for Solberg – NRK Norge – Overstretch over frequency fra ulike deler av landet– Det er veldig fint atpass mange fortsatt at jeg bør være statsminister. Det har vært høylytt debatt og diskusjon den system, så jeg skjønner at det har blitt noen forandringer.

Slik komererer Erna Solberg den syste statsministermålingen fra NRK før jul.

I målingen, som er utført av Norstat, svarer 46, the most av de spurte at hun er the best skik å være statsminister i Norge. 36.6 prosent svarer Ap-leder Jonas Gahr Støre, mens 17 pros svarer at de ikke vet.

Laster Highcharts-innhold

Solberg har vært mer populær enn Støre i alle NRKs statsministermålinger i 2018. Men hun er langt for top presultatet i januar på over 60 per cent. 46 percent er den laveste oppslutningen Solberg har fåt i år.

– Da jeg var oppe i 60 per cent, the first of the month Arbeiderpartiet alvorlige utfordringer og problemer, sier Solberg, og vise til metoo-avsløringene which is a strict partiet.

– Det var veldig høyt, historisk sett, for noen statsminister. Dette er vel mer normalisert, fortsetter hun.

Årsbeste for Støre

Vi må tilbake til april 2017 i NRKs statsministermålinger for å finne en måned der Støre var mer populær enn Solberg.

Only the Ap-leder version is open at 24.5 percent. Nå er han oppe i 36,6 – den beste målingen sett med Støres øyne i år.

– Jeg har fått snakke is a political person. Jeg representerer o leder Arbeiderpartiet, og et alternativ til denne regjeringen. At vi får fremgang på partimålinger, håper jeg or fører til fremgang for min rolle, sier han.

Mener abortdebatten Solberg rammer

Som NRK fortalte i går tror Støre at abortsaken har bidratt til at Solbergs popularitet synker.

Spørretimen på Stortinget: Jonas Gahr Støre og Erna Solberg

DEBATT: Jonas Gahr Støre og andre opposisjonspolitikere har vært svært kritisk til Solbergs åpning for å endre abortloven.

Photo: Ole Berg-rusten / NTB scanpix

– Make love som har stor and kvinner og bling bling or Norge. Det, stat, administrator, Erna Solberg, er villig til, legge, for behold, how come, but also how to revert, bro, Ap-lederen is good at Solberg i dragkampen, bro, veivalg, at var villig til, diskutere endringer i abortloven KrF valgte blå dersom side.

På spørsmål om hvordan Solberg tror abortdebatten spiller inn på hennes popularitet, svarer hun:

– Alle debatter rundt samarbeid har sikkert eff på noen av disse endringene. Når 46 prosent fortsatt hit jeg er best egnet til være statsminister, det hyggelige tall å få etter mange opphetede debatter.


Source link