Friday , February 28 2020
Home / norway / Adrian Jørgensen røk ut av Stjernekamp

Adrian Jørgensen røk ut av StjernekampSaken oppdateres.

På slutten av sendingen ble det klart at Jørgensen og Kim Rysstad var de to som hadde fått færrest stemmer fra seerne.

27-åringen fra Bindal på Helgeland ble for alvor kent and co helt til finalen i tv-programmet The Voice i 2013, og endte tidligere i år på andreplass i den norske final av Melodi Grand Prix.

Lørdag sto han igjen som en av fire deltakere i tv-programmet Stjernekamp på NRK, sammen med Rysstad, Bilal Saab og Sondre Mulongo Nystrøm.

Deltakerne skulle gjennom to sjangere, der opera var den første.

– Det vanskeligste for meg med opera, er å synge opera, sa Jørgensen enkelt og greit før han skulle fremføre «Nella fantasia», basert in the fraetet Ennio Morricones «Gabriels obo» under sendingen lørdag kveld.

– Veldig vanskelig

Stjernekamp-dommerne var likevel svært fornøyd med det de hørte:

– Nå har vi gått fra opera til det vi kaller crossoversjanger, som også er vanskelig å synge. Veldig vanskelig, sa operanger og sjangerekspert Solveig Kringlebotn da Jørgensen var ferdig med sitt første nummer.

– Og du gjorde det kjempefint, sa hun, som ga Jørgensen skryt for forberedelsene den uken system:

– Du har blåst flaske og fått stemmen på plass, og satt det der det skulle, skjønner du. Bra!

Mona B. Riise i Ekspertpanelet ga også Jørgensen ros for klangen og controlled.

– Dette er ikke er den operatonen, men det gjør ikke noe at du legger deg over i litt mer popmåte å synge på, jeg skulle ønske meg litt mer drama i uttrykket, sa Riise, før programleder Kåre Magnus Bergh brøt inn:

– Han er fra Bindal.

Adrian Jørgensen fra Bindal the Ennio Morricones «Nella Fantasia» under operadelen av Stjernekamp lørdag. Photo: Julia Marie Naglestad / NRK

HVite Bukser

Da det var klart for disco, var det av med smokingen og på med hvite bukser og glinsende jakke for 27-åringen som the Abbas «Dancing Queen».

Tidligere Stjernekamp-vinner Silya Nymoen var sjangerekspert, by the av Jørgensen constellation seg på scenen.

– Du gjorde den krydringen som jeg ville at du skulle legge på låten, som bli litt flat hvis man ikke gjør den til noe mer, sa Nymoen, som mente det bra gjennomført.

Bindal-style

Thomas Felberg I was an expert in the savnet litt mer intensitet, keeping the temperature at the fest et hvert.

– Du står støtt og synger. Du ble kanskje ikke «Dancing king», men du groover litt sånn Bindal-style rundt der, og det er ikke bare bare det, sa Felberg, som også mente at det var meget bra gjennomført.

I neste runde av programmet er duetter som står på planen, og Jørgensen varslet at han ville synge sammen med en av sine beste venner, Aleksander Walmann, som både har vunnet Grand Prix og deltatt i Stjernekamp tidligere.

Slik gikk det derimot ikke.


Source link