Trump dreigt met intrekking of General Motors subsidies[ad_1]

President Trump dreigt subsidies alle voor de Amerikaanse autobouwer General Motors te trekken. Hijab is the overtype of the het besluit van GM om fabrieken te sluiten, wat duizenden mensen hun baan boarding house.

Wijst Trump's Twitter Op erop dat het land het bedfjf in crisisjaren in leven heeft gehouden. "De VS Heeft General Motors was gered, and he was on bedankje dat we krijgen. We overwegen nu om subsidies voor alle GM te schrappen, inclusief die voor elektrische auto's."

De president is also Boos dat het Bedrijf alleen in Noord-American fabrieken sluit, en niet in Mexico en China. "How come de de Amerikaanse werknemers made it."

Koersdaling

GM is the master who supports the data hetrier competition in VS en een in Canada sluit. Dat doet het bedrijf vooral vanwege de inzakkende vraag naar kleinere auto's. Mogelijk comments 15,000 mensen op straat te staan.

In response to the tweets van Trump, when I was wet and wet, I got de regering dankbaar was voor alle steun die het tot nu toe heeft gekregen. Verder, GM, said that he had to stay in the awewezig blijft in de VS. Het is de bedoeling, the data is right, but if we use the groove, the staat in een verklaring.

De dreigende van Trump's leidden direct tweets totaling the van vending GM op de beursvloer. De aandelen leverden op Wall Street meer and 3 procent in.

[ad_2]

Source link