Monday , March 30 2020
Home / netherlands / Stegeman krijgt na boete van pec ook 'forse boete' van Openbaar Ministerie

Stegeman krijgt na boete van pec ook 'forse boete' van Openbaar MinisterieJohn Stegeman heeft naar aanleiding van zijn dronkenmansrit in de nacht van 5 op 6 September een 'forse boete' gekregen van het Openbaar Ministerie. De trainer had drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed en ramde een lantaarnpaal.

Volgens een woordvoerder van het Parquet Centrale Verwerking van het Openbaar Ministerie komt Stegeman er dus vanaf met een 'forse geldboete', zo weet de TC / Tubantia te melden. Over het bedrag wordt verder niet gesproken. Het is daarnaast vanwege privacyredenen niet bekend echo of de trainer een cursus over alcohol gebruik in het verkeer moet volgen.

Stegeman Kreeg van PEC Zwolle al een boete opgelegd en hij moest de schade aan de auto van de club zelf vergoeden. Daarnaast heeft de club hem extra maatschappelijke activiteiten opgelegd.

Zijn rijbewijs heeft Stegeman al een tijd terug. Hij diende een klaagschrift in bij de rechtbank van Zutphen, waarna er besloten werd om het rijbewijs terug te geven aan de trainer. Stegeman en zijn advocaat Ali Arslan waren dinsdag nog niet bereikbaar voor commentaar.


Source link