Friday , April 3 2020
Home / netherlands / Roda JC dient bankgarantie op tijd in: 'Aan licentiecommissie om besluit friend'

Roda JC dient bankgarantie op tijd in: 'Aan licentiecommissie om besluit friend'Roda JC heeft de vereiste bankgarantie op tijd ingediend bij de KNVB. De club uit Limburg bivakkeert in zware financiële problemen, maar heeft maandag voor middernacht een garantstelling van 900,000 euros ingeleverd bij de voetbalbond.

"Wheel heeft de nodige documenten aangeleverd. Het is nu aan de licentiecommissie om op base van die documenten een besluit friend", laat een woordvoerder van de club weten, geciteerd door 1Limburg. Maandagavond werd al bekend dat Roland Hogenelst alsnog wilde helpen met de financiering toen bekend werd dat also internetondernemer Stijn Koster interesse had in een overname.

Het bestuderen van de ingediende papieren gaat waarschijnlijk een aantal dagen duren en de licentiecommissie comt aan het einde van deze week met het bericht of de begroting goedgekeurd is. Mocht de licentiecommissie niet akordord gaan and volgen er naar alle waarschijnlijkheid sancties voor Roda. De club hee al drie punten in de mindering gekregen dit seizoen.


Source link