Thursday , April 9 2020
Home / netherlands / De Ligt glimlacht om 'fabeltje': "Bij Ajax ik ​​meer substance in het krachthonk and hier"

De Ligt glimlacht om 'fabeltje': "Bij Ajax ik ​​meer substance in het krachthonk and hier"Matthijs de Ligt keek met een tevreden gevoel terug op de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou van dinsdagavond. La Vecchia Signora moest lange tijd tegen een verrassende 0-1 achterstand aankijken, maar hield de drie punten uiteindelijk wel in Turijn.

Juventus moest de muur van Lokomotiv zien te slechten en De Ligt vocht zijn duels uit met de boomlange EK-held Éder. "I want to go to gespeeld heb data", concludeerde hij na afloop in gesprek met Veronica. "Solide, stabiel, niet veel fout geda. Ik ben wel tevreden." De Ligt dictates zich tot zijn kerntaak: verdedigen. ?

Zijn stroeve start in Turijn is het gesprek van de dag in voetbalminnend Nederland, maar De Ligt zelf maakt zich totaal niet druk. "Ik lees niet zoveel", liij hij weten met een glimlach. Dat Volkskrant-journalist Willem Vissers suggereerde dat hij te veel aan krachttraining deed, was De Ligt and also ontgaan. "Zou ik daardoor minder stabiel zijn? Bij Ajax is meer in het krachthonk and hier, then dat is sowieso een fabeltje. Blijkbaar wordt het zo de wereld in gegooid. Dat mag. Maar het is gewoon niet waar."


Source link