Friday , February 28 2020
Home / hungary / Splinter Cellre utalt az Ubisoft egyik hivatalos oldala

Splinter Cellre utalt az Ubisoft egyik hivatalos oldalaAz Ubisoft legjobb játékai közé tartozott a Splinter Cell-sorozat néhány darabja, ám a lopakodós játékok sajnos nem tartoznak a mai fősodor legkedveltebb címei közé, ím a lógodós játékok sajnos nem tartoznak a mai fősodor legkedveltebb címei közé, ím a tózété témété témétz témété témété, témété télété, télété, télété, télé, télété, télé, télé, télé, télé, télé, télé, télé, télé, télé, télé, télété. Azért a szuperügynöknek elég snobs a rajongója, így sokan mérgesek, hogy parkolópályára került a sorozat, és mint azt a Ubisoft korábban leszögezte, egyelőre kvázi ihletre várété, Cell été Viszont újra és újra érkeznek olyan információk, amelyek alapján megindulhat a speculumálás. Nemrég éppen az Ubisoft egyik Twitteroldalán tűnt fel egy poszt, ami miatt a rajongók izgalomba jöttek.

A Ubisoft spanish képviseletének Twitterén tűnt fel egy friss bejegyzés, amelyben Sam Fisher néz ránk a jól ismert zölden világító "három szemével" (a kép állítólag a Ghost Recon Wildlands kapcsolódó eventjéből szármik). A képhez mellékelt spanish kiírás nagyjából ezt jelenti: "Meg kell értened a sötétséget, hogy szembe nézz vele". A PC Gamers szerint semelyik másik lokális Ubisoft-csatornán nem találkozhatunk hasonlóval, kizárólag a spain nyelvű Twitteren találhatjuk meg a posztot. Azt viszont le lehet szögezni, hogy a fejlesztők / kiadók nem szoktak csak úgy posztolgatni játékokról, főleg nem olyanokról, amelyekre régóta várnak aquez ezekol.

Az új Splinter Cellre többen is utaltak a közelmúltban. Az év első felében az Ubisoft egyik szakembere űzött gonosz térfát a rajongókkal, és lebegtette meg az új Splinter Cellt, majd szeptemberben az amerikai GameStop áruház célozgatott azéta. Jegyezzük meg, egy témába vágó VR-játék is a horizonton van, de sokak szerint ez a néhány utalás, elszólás igen is egy teljes értékű, hagyományos platformokra szánt folytatsá. A remény thing meg utoljára?

A legutóbbi Splinter Cell, a 2013 Blacklist-ban jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A sorozat történetét taglaló cikkünket itt olvashatjátok el.


Source link