Thursday , April 2 2020
Home / hungary / Nyerő Páros: Fehér Balázs szerint Kocsis Dénes csaja kikezdett vele, ezért kiszórta őket

Nyerő Páros: Fehér Balázs szerint Kocsis Dénes csaja kikezdett vele, ezért kiszórta őketFehér Balázs csaja pedig úgy gondolja, vele Kocsis Dénes flörtölt, ami nem tetszett neki.

Az RTL Klubon futó Nyerő Páros hatodik részében hazaküldték a második celebpárost is, Kocsis Dénest és pszichológus párját, Mészáros Petrát. A párosknak köztük és Fluor Tomiék közt kellett választani, Kocsisékra szavaztak Fésűs Nellyék ice Sárközi Ákosék, Fluorékra pedig Istenes Bencéék, Sáfrány Emeséék és végül Fehér Balázsék is, akik kicsit drámaian vezették fel az okokat.

Fehér úgy fogalmazott, hogy neki már sok olyan helyzet volt az életében, amikor ki kellett vágódnia kapcsolatokból, le kellett húznia vasrolókat, mert veszélyes volt a kapcsolódás:

Az egyik párossal kapcsolatban, akármi is lesz ennek a párbajnak a vége, én totálisan lehúztam a vasfüggönyt. Nem szeretnék velük semimillion konkaktaktot.

Ezt aztán Fehér jövőkutató csaja azzal folytatott, hogy

nem tud hozzájuk energeticsilag kapcsolódni.

Szóval Fehér Balázs és barátnője soha nem többé nem rootja látni Kocsis Dénest és a csaját, de a legjobb, hogy a következő rész előzeteséből az is kiderült, hogy mié. Mert szerintük a pár mindkét tagja flörtölt velük.

via GIPHY

Igaz, ebből a villában tartózkodó többi pár semmit nem vett észre.

Kiemelt Kép: RTL Club


Source link