Friday , November 15 2019
Home / hungary / Modern Warfare majdnem 40 új térképpel fog bővülni

Modern Warfare majdnem 40 új térképpel fog bővülniNemrég megjelent a Call of Duty: Modern Warfare, we a tesztek szerint igen jól sikerült, ha a világot nem is váltja meg. A játék campánya ezúttal sem lett túl hosszú, azonban mint head, egy CoD-epizód a többjátékos mód miatt lehet hosszú életű. A Modern Warfare multija változatos játékmódokat és több mint 20 térképet kínál. Akinek ez kevés lenne, annak jó hír, hogy bár nem hivatalos forrás szerint, de még majdnem 40 új pálya érkezhet a játékba a jövőben.

Ugyanott hívták fel erre a figyelmünket, ahol az új játékmódokat is meglebegtették: egy Reddit-posztban. Ebben az információt megosztó felhasználó játékmódra lebontva közli azokat a pályaneveket, amelyeket egy PC-s frissítés adatiból, illetve fájljaiból bányászott ki. Nem sorolnám fel az összeset (a már ismert két új játékmódhoz tartozókon kívül összesen 36 térkép neve szerepel a listán), csak néhány jellegzetes példát emeln. Gunfight-mód: mp_m_cage, mp_m_exclusion (a cernernobili Zónára utal). 6v6 / 10v10-módok: mp_crash2, mp_dam, mp_gulag, mp_hospital, mp_farms2, mp_oasis, mp_prison, mp_syrkistan, mp_tvstation, mp_faridah. Ground War: mp_farms2_gw. A teljes lista néhány képpel megtekinthető az említett Reddit-topicban.

Természetesen mindez szivárgásnak tekinthető, és hangsúlyozottan nem egy atombiztos lista. Hiszen ezek közé bekerülhetett olyan is, ami lehet, hogy nem kerül a nyilvánosság elé soha, mert prototípus volt, vagy megragadt egy kísérleti fázisban, és csak véletlenül maradt benjár ford. Reméljük azért, hogy az Infinity Ward korábbi ígéretéhez híven sok jó ingyenes térképpel bővíti majd a játékot (főleg, hogy ugye ezúttal nem lesznek fizetős pályacsomokok).

A Call of Duty: Modern Warfare October 25-én jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A játék kampányáról írt tesztünket itt olvashatjátok el, a Modern Warfare pénzügyi sikeréről pedig itt találtok részleteket.


Source link